Idag...

har vi varit på en liten tripp till Kungälv för att träffa min syster. Vi gick och fikade på Nyfiken en stund, sen gick vi runt lite och tittade i affärer. Jag hittade en kjol som va ganska söt sen hittade jag en klänning som va jätte snygg men jag kände inte för att köpa något till mej själv idag så det blev fyra par strumpor till Vilda istället.

image61
När man inte vill köpa något till sej själv så får man skämma bort skruttan istället:)

I Fredags så hade vi Daniel över på middag. Det blev älgstek med potatismos och kantarellsås, det va sååå smarrigt. Jag åt tills jag nästan sprack! Sen så va det filmtaim och efter det så va det så klart tvspel som stog på schemat. Satt uppe till typ 3 sen va jag skit trött. Lördagen va lugn. Gjorde inte så mycket, bara tog det lugnt och satt och tittade på tv och myste i soffan. Kan vara skönt det med ibland! : ) Söndagen va vi ute och promenerade ute i fina vädert. Man får juh passa på när solen tittar fram. Det är juh inte så ofta nu för tiden! Annars har det inte hänt så mycket. Skall sätta mej i soffan och mysa med min lilla Sessa nu.

Ha det bra!! Kramar!

image62
Hmm, ja hon har sina sätt att sova på hehe :)


             Blå himmel va längesen man såg!!        

image66
Vad är en helg utan bus hihi!! :)

Har...

haft många besökande här hemma idag. Först kom mamma med ostfrallor som va jätte goda! Tack mamma! :) Sen fick hon passa Vilda en stund medans jag gick och hängde upp tvätten. Vi hade tvättdag idag. Johan va juh inte hemma för han skulle jobba över. Han slängde in tvätten i maskinerna innan han åkte och jag skulle hänga upp den. Sen efter ett tag så kom Bamse också på besök. Mamma stannade till två, halv tre någon gång. Sen skulle hon åka. Men Bamse stannade kvar, hon va också snäll och passade Vilda så jag kunde hämta tvätten. Tur att det inte va så mycket tvätt. Efter det satt vi och tjötade lite och tittade på tv. Lillan sov mest i Bamses knä hihi! Gullunge. Sen lagade jag köttfärssoppa som vi mumsade i oss. Vid Nio tiden dök Mikaela upp. Så vi satt och snacka en stund tills parkeringsbiljettern tog slut sen va det dax för dom och åka...vill juh inte ha böter!! Efter det har jag och lillan mest myst i soffan och tittat på tv. Nu försöker jag se till att hon somnar. Samma proccedur som alltid. Mata, stoppa om, säga godnatt sen skrik och gap från lillans sida som inte vill sova i sin säng. Hoppas att hon vänjer sej snart för det börjar bli jobbigt att höra henne vara ledsen varje kväll!!!

Men nu säger jag God Natt och kram på er!!

PS: Jag vet att det finns folk som läser min blogg! Skulle varit kul om ni lämnade avtryck någon gång! :)

image60

Vilda bara några dagar gammal! Kände för att lägga upp denna underbara bild!! :)


I morgon...

kommer mamma på besök en stund på förmiddagen. Skall bli kul att träffa henne igen för det va juh ett tag sen nu. Sen är det alltid kul för Vilda att träffa mormor!
image52
Vilda med sin mormor :)

Sen får vi juh hoppas att Johan får lång ledigt snart igen så vi kan åka och hälsa på farfar och farmor mfl i Småland!!

image53
Vilda med sin farmor :)

image54
Vilda med sin farfar :)

Tyvärr har jag inget kort på Vilda och hennes morfar ännu!! Men det kommer.

Annars har det inte hänt så mycket idag! Mest busat med Vilda. Hon älskar att busa min lilla prinsessa.
Nu skall jag försöka natta henne men vi hörs!
Kramar!!

image55

Har man inget eget hår får man låna mammas hihi : )!!


                               
 Mamma busar hihi!         Roligare upp och ner på!    Allas vårat charmtroll!

Det...

har inte hänt så mycket idag. Skulle åkt till Systeryster men det blev inte av för Vilda va gnällig och då orkar jag inte kränga på henne massa ytterkläder. Så jag och lillan har mest softat här hemma. Nu ligger hon i sin säng och skall sova hade jag tänkt men hon ligger för tillfället bara och gnäller. Men hon slutar snart för hon är jätte trött. Men hon gillar inte att ligga själv ännu men man får väl hoppas att hon vänjer sej vid det snart för det är inte roligt att hon är ledsen varje gång man skall lägga henne för kvällen. Känner sej jätte taskig! Men men, det är väl bara att stå ut några ggr till så kanske det funkar tillslut! Nä, som sagt hade juh inte så mycket att berätta för er så...

Ha det så bra!!
Kramizar

image49

Busa med spegelbilden efter en dusch är jätte roligt hihi!! :)


image51

Stora tjejen tar upp hela skötbordet!! :)

Vildas mått...

DATUM:           ÅLDER:           VIKT:             LÄNGD:            HUVUDOMFÅNG:

070528            1 VECKA         3860

070605            2VECKOR       4240

070615            3VECKOR       4570               54,5                     38,2

070625            1 MÅNAD        4970               56,6                     39,2

070703            6VECKOR       5260               58                        40

070723           2MÅNADER    5700               59,5                     40,4

070802           2½MÅNAD      5900               61                        40,9

070820           3MÅNADER    6440               62                        41,6

070926           4MÅNADER    7170               65,8                    43

071018           5MÅNADER    7560               67,2                    44

071204           6MÅNADER    8400               70                       45,1

080118           8MÅNADER    8790               72,5                    46,3

080317          10MÅNADER   9280               74                       46,7

080513          12MÅNADER   9860               76,5                    47,5


Snart...

slut på denna helgen också. TRÅKIGT tycker jag för då måste Johan snart till jobbet igen! Vi har haft en jätte skön helg. Vi fick juh in nya blommor i lägenheten och planterat om några vi redan hade. det blev jätte bra. Sen igår va Jhon, Anita och lilla Linnea här för att titta på Manchester mot Reading. En match som United tillslut vann med 2-0. Ronaldo fick till det tillslut efter ha missat hur många tillfällen som helst. Sen gjorde våran kära Rooney ett mål med i slut minutrarna. Så det blev vinst denna gången med. Efter matchen så kollade vi på en film, The beer league. Den va ganska skojig men inte den roligaste jag har sett. Sen åkte Jhon och Anita hem med Linnea som skulle nana. Så jag och Johan satte oss för att titta på Waitress. En till film som va sådär. Lite förutsägbar men ganska bra! Sen va det godnatt.

Idag har vi inte gjort så mycket. Johan har varit ute och gått medans jag gjorde middag och bakade marängpaj som blev jätte god. Kan skriva upp receptet men inte nu för vi skall strax sätta på en film.

Men ni får ha det så gött!! Kramizar!!

image48

Vilda och Beemer busar på filten!! :)

Vi...

har varit ute och köpt blommor idag. Känns lite kul att få in lite färg i den trista vardagen!! Vi hade juh bara gröna växter innan men jag tyckte som sagt att vi skulle få in lite färg också!! Sen hoppade vi in på Inspiration också. Där köpte Johan två nya Whiskeyglas. Måste juh utöka sin samling lite, sen va det 30% rea på dom för affären upphör!
Nu skall vi snart till Daniel på middag. Han är tydligen kock och skall laga lite god mat. Så då får vi äran att komma och äta. Har förstås tagit lite skojsiga kort också!

Ha det nu så gott kramizar!!


image42

Lite bus har man alltid tid med! :) Bra balans har hon juh kan man säga!!

          Lite skoj innan man skall hoppa i badet!!            

image45

Så här trött kan man vara ibland att man nästan somnar sittandes hihi!! :)

        Ute och shoppar blommor på blomsterlandet.    

Har...

inte hänt så mycket sen sist jag skrev här. Idag har jag mest busat med Vilda. Hon har varit jätte duktig för hon stog upp alldeles själv i några sekunder när jag släppte henne. :) Den ungen kommer gå innan hon lärt sej krypa. Hon hatar att vara på magen. Sen tog jag några kort på Vilda och Johan tillsammans. Kul att leka med kameran. I morgon är det dax för BVC igen. Då får vi se hur mycket våran lilla skrutta har växt.

Ha det nu så bra Kramar!! :)

image37

Myspys på hög nivå hihi:)

              

Mina två älsklingar!!! :)

Sen får jag inte glömma min tredje älskling!! :)

image42


Har...

tagit lite svart vita bilder på Vilda för hennes mormor vill ha en förstoring i svart vitt på henne som hon kan hänga på väggen bredvid sina andra barnbarn! :) Tänkte visa några här så ni också kan få se. :)

image29

Först ett kort med jätte skrattet allan hihi :) Gullunge!



Sen några små bilder så ni kan få se så många som möjligt! :)

                  

Sen ett stort! Snacka om att se bekymrad ut hi hi :)

image33

Tog juh fler än dessa men om jag skall lägga in alla kan jag få sitta här ett tag och det orkar jag inte!
Kram på er alla!

Vilda...

Sov hela natten i sin egna säng. :) Hon vaknade en gång framåt 3 tiden sen sov hon tills Johan väckte henne vid halv 10. Kändes jätte konstigt att inte ha henne bredvid sej i sängen i natt och det tog en stund innan jag somnade, men när jag väl sov så sov jag jätte gott. Jag fick juh ha hela min sida för mej själv!! :) :) Nu ligger hon och nannar i Johans knä. Ser så gott ut. Jag hade tänkt ta mej ett bad nu, skall bli skönt! Får se om jag skriver mera sen!
Kram på er alla!

image29

Gottegrisen hihi!! :)

Triumf...

vill jag säga att det är! Jag har fått Vilda att somna i sin egen säng. Då kanske vissa tycker, hallå hur svårt är det då men då kan jag säga att det är inte så lätt när hon bara gråter och gråter och man känner sej som världens sämsta mamma för man inte tar upp henne ur sängen och bara håller om henne för att trösta. Man jag va tvungen att försöka få henne att somna i sin säng så jag prövade på den där 5minuters grejen. Man lägger henne i sin säng stoppar om henne och säger god natt. Går ut ur rummet, stänger dörren. Sen om hon gråter går man in efter 5min och gör samma sak igen, stoppar om henne, sätter in nappen och säger god natt. Sen håller man på så tills hon somnar...om man klarar av det psykiskt. Det är jätte svårt när dom är så ledsna!! Jag älskar min lilla sessa så mycket och att höra henne gråta är det värsta som finns men jag lyckades att hålla mej idag och nu sover hon sååå gott i sin egen säng!! Så ni som har svårt att få ert barn att sova, prova det jag gjorde. Det kan funka för er med!

Kram på er alla och god natt!!

image28

Jag och min underbara Vilda!! :)

Vilda...

hade jätte kul på öppnaförskolan! Många barn och mycket leksaker att leka med! Nu sover hon så gott i sin spjälsäng. Vi får väl se hur länge men hon ligger där nu iallafall! Nu skall jag gå och lägga mej en stund på soffan och ta igen mej lite!!
Ha det så bra kramar!

image23

Många roliga leksaker att leka med!! :)

image24

Linnea va också med och lekte! :)

 
Matdags för två hungriga gottegrisar! :)

image30

Sen lite mera lek innan hemgång!! Jätte roligt! :)

                               

Tidig...

morgon idag för vi skall till öppnaförskolan i Bjurslättskolan. Se om Vilda tycker att det är kul med andra barn. Man får väl hoppas det! :)


image23

Så här glad är jag på morgonen när jag skall till öppnaförskolan!! :)

Kommer med en uppdatering senare Kramar!

Nu...

funka det, så jag tänkte jag lägger in några söta bilder!

image19
Sötisen skall ha mat! :)


image21
Vilda och Johan. :)

image22
Sova middag time!!

Så, nu har jag lagt in några bilder. Nu skall jag ta hand om lillan...
Ha det nu så gott Kramar!!

Idag...

har vi mest bara slappat efter en lång helg. Johan har juh varit ledig sen i Torsdags så vi har haft en riktigt lång skön helg tillsammans hela familjen! Igår var vi hos Jhon och Anita för att fira Jhon i efterskott för han fyllde juh år den 1 Januari. Så vi fick smörgåstårta och vanlig tårta som va jätte god! Sen satt vi och småtjötade en stund och lyssnade på music. På tv:n gick Rocky i bakgrunden som man tittade på lite då och då. Coffe va också där. Har inte träffat han på jätte länge så det va roligt. Han e juh ändå Vildas fadder. Sen blev klockan halv ett och parkeringsbiljettern höll på att gå ut. Plus att lillan började bli lite grinig igen. Tre tänder till e juh påväg så det e juh inte så konstigt! Så vi åkte hem till oss och Daniel hängde på för att spela lite PS 2. Sen satt vi och spelade till framåt halv fem, då gick jag och la mej.

Idag vaknade jag klockan ett och va inte så pigg vill jag tillägga hehe. Men jag tyckte det va dax att gå upp ändå. Daniel låg och snarkade på soffan så gott. Men jag fick liv i alla så småning om. Sen åt vi lite frulle och spelade lite till. Men efter det tyckte Daniel det va dax att gå hem och duscha. Hehe kan förstå han. E juh alltid gött med en dusch! Sen har vi inte gjort så mycket mera idag förutom att äta pizza och tagit det lugnt. Nu skall jag ta min plats i soffan hos Johan och Vilda!!

Ha det gött! :)

Tyvärr blir det ingen bild denna gång för bloggen vill inte ladda upp någon...vad trött man kan bli!!!!!!!!!
Det blir väl som min förra blogg. Den kraschade!


Nu...

är sängen på plats och den blev jätte fin!!
image15
Spöket Laban hihi! :)

Så här ser Vildas rum ut efter vi fått in sängen.

               

Så vi har haft lite och göra idag på morronen, men det blev jätte bra tycker jag!

Igår va vi hos mormor för att hämta spjälsängen. Tyckte att det va dax för det. Sen gick vi över till min mamma en stund och satt där och tjatade lite. Men sen åkte vi hem för Jhon och Daniel skulle komma hem till oss för att spela PS 2. Dom fick pröva på min dans matta och det va skit kul, sen va det fotboll som gällde. Men klockan gick och Jhon åkte hem medans Daniel slaggade på soffan.

Snart skall vi ner till Jhon och Anita för att fira att Jhon har fyllt år. Då vankas det smörgåstårta gott gott. Så nu skall jag slänga mej in i duschen med lillan för att börja göra mej i ordning!

Ha det gött Kram alla! 

Idag...

har vi äntligen fått städat undan julen. Jaja inte för att jag tycker illa om julen för det gör jag inte, men det e alltid skönt att få bort den så allt återgår till det normala i lägenheten. Det började vi dagen med. Tyckte det va lika bra att sätta igång direkt så det blev klart så fort som möjligt, hatar att städa juh! Fast det tog inte så lång tid, skönt det.

Sen efter det tog jag och lillan ett välförtjänt bad medans Johan va snäll och dammsög och gick ner med julsakerna till förrådet. Vi badade i ca 45 min. Vilda lekte med badankan och alla schampooflaskorna som hon fick tag på. Hela badkaret va fullt av flaskor ett tag. Men sen va det dax att gå upp för hon tröttnade och det kan man juh förstå efter 45 min. Dom små kan juh inte ligga och njuta som vi vuxna kan direkt hehe!

Ren och påklädd bar det sen av till Backaplan för att inhandla lite saker och lite mat. Vi har äntligen fått köpt ett spjälskydd så nu är det bara sängen som fattas. Det blev med Spöket Laban på, jätte sött tycker jag. Kommer lägga in en bild när sängen är på plats. Det får bli snart för Vilda börjar växa ur vaggan nu hihi. Stora tjejen! Sen blev det Coop för att vi behövde lite saker till middagen. Det blev kycklingsallad tillslut men det e inte fy skam vill jag lova! :) Lite godis i gotteaffären han vi också med att köpa hehe. Fast det hinns väl nästan alltid med. Men det e juh så gott med godis ibland men inte alltid!

Sen bar det av hemåt för att laga middag. Mata Vilda och att gå ut med hunden. Så nu e klockan 23:34 och allt e färdigt för idag. Vilda och Johan ligger och gottar sej i sängen. Jag skall strax göra dom sällskap. Men jag skriver mer nästa gång!

Kramar på er alla där ute! :)

                   image14
Våran lilla pacha hihi!! :)

Trist...

ja det finns juh inget annat sätt att förklara Göteborgs väder på!! Vart tog snön vägen?? Inte här iallafall som man kunde önskat. Det hade inte behövt vara mycket, bara så att det täckte backen lite. Men nä då, regn och rusk bjuds vi på dag ut och dag in. Inte konstigt att man kan bli deprimerad ibland! Det e juh likadant på somrarna nu för tiden. Regn och rusk. Jag menar hur mycket sol fick vi förra året?? Inte mycket. Usch vad jag tycker att det e tråkigt! Vi kommer att svämma över snart.

Annars har det inte hänt så mycket idag. Lillan har inte varit på gott humör idag! Hon har nästan bara gnällt hela kvällen. Det e väl fler tänder påväg eller nått. Det märker vi. Jaja, nu har jag inte så mycket mer att skriva!

Ha det gött!

image13
Vilda i Närbild! Sötnosen :)

Tack...

Anita för hjälpen med min bloggsida!!! Hade inte klarat det själv vill jag lova! Såg mest ut som ett frågetecken när du höll på att greja för fullt. Men jag blev jätte nöjd!!

Helgen har varit lugn! Har inte gjort så mycket. I Fredags så va Mikaela och Bamse på besök en stund på kvällen för att lämna en julklapp till Vilda. Sen så stannade dom på middag, stekt spätta med potatis och spenat mmmm gott! Sen va det läggdags Innan va vi inne i stan en stund för att lämna tillbaka en gåstol för vi fick två i julklapp till lillan. Så vi fick ett presentkort istället som vi kan köpa spjälskydd till lillans säng. Vi e väl snart tvungna att hämta hem den snart. Den står hos min mamma för det e min gamla som jag och mina syskon har haft när vi va små.

Igår så va vi hos Jhon och Anita som hade kommit hem från Mora. Där satt vi och tittade på Manchester United mot Aston Villa. United vann med 2-0 Ronaldo gjorde första målet i 81 minutern och Rooney gjorde mål i 89 minutern. Efter det så va det final i hockey som stog på schemat. Sverige mot Canada. Tyvärr så förlorade juh Sverige men vi tog juh Silver iallafall och det e inte fy skam det. Sen hjälpe som sagt Anita mej med min bloggsida. Hade juh inte klarat det själv. Satt nog mest och tittade på.  Efter det va det dax att dra sej tillbaka, lillan började bli grinig och klockan hade hunnit bli tio i tolv men vi hann att gå och heja på Daniel som va nere på Kville biljarden, jag träffade också en arbetskamrat som jobbar i garderoben där på helger.

Idag har vi inte gjort så mycket. Har väl mest tittat på tv för tour de ski avslutades idag med Charlotte Kalla som åkte hur bra som helst! Hon fick starta 39 sekunder efter finskan och kom ikapp henne efter ca halva vägen där hon åkte förbi henne och vann hur lätt som helst. Va skit kul att titta på. Tänk att hon bara e 20 år. Om hon håller sej skadefri så kommer hon ha en ljus framtid. Bra för svensk skidsport! Jaja, nu får vi väl se vad som händer resten av dagen.

Ha det nu så bra! Kramar!

image17
Goa tjejen!! : )


Japp...

Min andra blogg försvann juh så nu e jag tvungen att lära mej en ny! Det e juh skit när man har lärt sej en så e man tvungen att byta.

Det har varit jul och nyår så vi e inne på 2008 nu. :) Hoppas att detta året blir lika bra som det förra. Vi va hos mamma och pappa på julafton och hos Johans föräldrar på nyår. Det funkade fint. Lillan fick många fina julklappar men dom orkar jag inte räkna upp för det e så många! Jag och Johan fick några vi också. Ända besvikelsen på julafton va väl att det inte va någon snö annars så va det toppen. Men vi fick snö nere i Småland på nyår iallafall!

Vill juh vissa några bilder från Jul och Nyår så här kommer några.

                
Söt med tomteluva  Gott med gröt Faster med isbjörn   Johan och Vilda   



   
 Heja Frölunda!!     Lite tröttis!!  
                   
                    







                  image9
                    Hela familjen framför den fina granen hemma hos farmor 
                                               och farfar i Småland!


                             God fortsättning nu allihopa! Kram på er!!

RSS 2.0