Ullared...

idag ja. Först ett träningspass som vanligt. Gick bättre idag än vad det gjorde igår. Det va la tur det annars hade jag tappat sugen totalt!!! Typ som jag har gjort på denna jävla datorn!! Hade precis skrivit klart ett inlägg så fuckar sej skiten och raderar allt så nu får jag skriva om allt. Jävla skitdator säger jag bara!!!!!! Dax att gå tillbaka till penna och papper för där kan ingen radera det jag har skrivit hur som helst!!

Efter träningen bar det av först hem för en dusch och sen va det bara att sätta sej i bilen och åka! Väl framme hittade man massa kul och jag shoppade tills jag droppade hihi. Nja så mycket va det inte. Jag va den som slösade minst pengar men fick tag på ganska mycket. Linnen, Underkläder, och Strumpor till mej. Två klänningar, En tröja, En kjol och 6 par strumpor till Vilda. Sen fick Vilda Två par luvtröjor av Mikaela också. Tack tack : ) Burger King blev det att äta innan vi åkte hem. Vilda va jätte duktig hela dagen. Va bara lite ledsen när hon va hungrig och i bilen påväg hem, men då va hon jätte trött! Duktig Tjej!! : ) Tack tjejer för en trevlig dag!! ; ) Hoppas ni hade lika kul som jag!

Sen väl hemma så va det bara att ta på pyjamas på Lillan och ge Vällig sen slocknade hon i mitt knä så gott. Sen la jag henne i sängen för jag skulle kolla lite på tv. Satt och Zappade mellan Top Model 9 och Matchen mellan United och Roma. Som United så snyggt vann med 1-0. Carlos Tevez stog för ett snyggt nickmål. Nästa match e mot Arsenal på Söndag.

NU säger jag Kram på er alla!! : )

Vilda med min mössa hehe...sååå snygg!
image159


Har man tråkigt i bilen kan man alltid bita på sin sko hihi!!
image160

    Kläderna jag köpte till Vilda!! Klänningen är röd, inte rosa!


                                            
                              Luvtröjorna hon fick av Mikaela : )
                         RÖD->>>   


Blev...

besviken idag när jag tittade på So you think you can dance. Min favorit gick inte vidare till direktsändningen.  Tobias från Let`s dance. Det stog mellan honom och en Dansk kille som hette Egor. Tyvärr blev det juh då Egor som gick vidare! Skit säger jag! Hade juh varit kul med ett bekant ansikte och heja på men inte då. Bläh!

Sen så spelade Liverpool mot Arsenal idag och vann med 4-2...gött. Imorgon spelar vi mot Roma igen. Shit...vi måste juh bara vinna annars blir det förlängning. Skall till Ullared i morgon så jag hoppas att jag hinner hem i tid till matchen bara!! Jag, Mikaela och Vilda skall dit och kolla läget lite, skall bli kul! Hoppas man hittar nått bara det e juh inte säkert. Men först upp tidigt och vara hurtig och gå till gymmet. Det börjar ta sej lite nu. Kan se en liten förändring på mina armar. Skall köpa ett måttband så jag kan börja mäta lite för det e juh ingen ide att ställa sej på vågen eftersom muskler väger mer än fett!

Va på gymmet idag men jag hade ingen bra dag alls. Va jätte slapp i armarna och klarade inte alls lika mycket som jag gör ibland! "SUCK". Men det e bara att ta igen! Spelade innefotboll med. Det är riktigt kul. Spelar juh bara med killar så det e lite hårdare spel men det e så det skall vara tycker jag!! Sen va det för mej och Vilda att åka hemmåt. Vilda slocknade i bilen så gott. Sen sov hon en stund i min och Johans säng. Sen sov hon bredvid mej i soffan för hon gillar att ligga och gosa, hon sover bäst då!! Efter det va det lite bus och mys. Det e alltid kul sen blev klockan mycket så det va dax att lägga Vilda men det tyckte inte hon va en bra ide så hon blev förbanad och spydde ner hela sej och sängkläderna. Så det va juh bara till att byta hehe : ). Jaja, olyckor händer juh så lätt! Sen så somnade hon juh till slut så ingen skada skedd! Lilla Skrullan! : )

Så nu har jag tittat klart på Eragon på tv och skall snart sätta mej ner och se klart på Scrubs!! Ha det nu så bra alla! Kramar!! : )

Vilda med sin Farmor och Farfar.
image157

Ville...

bara visa hur duktig våran lilla Skrutta va idag så här kommer en kortfilm.
Kram!! : )

Helgen...

har varit bra. Lugn och skön. I Fredags så va vi hemma och gjorde inte så mycket. Men såna dagar kan vara sköna ibland! Att bara slappa och inte behöva tänka på någonting!
I Lördags så åkte vi till Anita, Jhon och lilla Linnea på kvällen. Tyckte att Vilda kunde få leka lite med sin kompis för dom har inte träffats på ett tag pga sjukdom. Linnea har börjat sitta upp nu lilla Sessan. Hon är så duktig. Hon börjar säkert krypa snart med så som hon stog på alla fyra hehe, så sött! Jag har börjat ge upp hoppet på att våran Skrutta skall börja krypa så jag har börjat vänta på att hon skall ställa sej upp och gå istället. Hon kan åla sej fram men hon gillar inta att ligga på magen men hon tar sej fram iallafall! : ) Anita va på 25års fest men hon kom hem lite senare på kvällen och hittade sin lilla busunge vaken. Linnea vill inte sova hihi!! Men med lite mat så funkar allt så hon slocknade sen.
Johan ringde till Daniel och han hade lite party så vi tog med oss Jhon och stack dit. Vi hamnade i ett spel men charader. Skit kul!! Höll juh på att skratta på mej. Klockan gick och det va dags att åka hem och lägga lillan. Hon hade redan somnat i Daniels säng hihi.
Sen va Lördagen en slappa dag till. Mikaela va här och vi åt Pizza och tittade på fotboll. Men United fick bara oavgjort...jaja dom förlorade juh inte iallafall!

Sen kommer vi till idag. Vi har varit ute och gått i det fina vädret. Får juh passa på när det inte regnar! Sen hade Johan bråttom till jobbet. Sen har lillan lärt sej att ställa sej upp med hjälp av bordet. Jätte duktigt! : ) Blev lite paff hihi! Men nu skall jag gå och göra i ordning mat till Vilda för hon börjar bli trött och hungrig. Kramar på er alla!! : )

Gott att tugga på halsbandet hihi : )
image152

image153

Här står man upp ja : )
image154

image155

Fick...

min deklaration idag. Blev glatt överraskad för jag får tillbaka 7943kr. Det behövs juh alltid extra pengar nu när man har barn. Vem vet...om vädret i sommar blir lika tråkigt som förra sommaren så kanske det blir en resa och det behövs juh alltid pengar till hehe!! Men sen får man juh hoppas på att sommaren blir fin i år så man kan njuta av den istället för att sitta inne och kolla på regnet som bara öser ner hela dagarna. Idag har min mamma varit här en stund på förmiddagen. Hon tittade förbi innan hon skulle till jobbet. Efter det så har vi inte gjort så mycket här hemma. Mest busat med Vilda. Hoppades juh igår att vädret skulle bli bra så man kunde gått ut och promenerat men det lockar inte när det regnar! : ( Nej nu måste jag gå för Vilda ligger på golvet och är rasande!! Kram på er!!

image151

Yes...

Manchester United spelade mot Roma och vann med 2-0 och det känns såå gött. Vilken match det va!! Andra halvlek va så j_kla spännande så jag satt som på nålar. Jag trodde ett tag att Roma skulle ta hem det för dom spelade skit bra! Men United höll undan och vann. Först va det Ronaldo som nickade in ett så j_vla snyggt mål, sen kom Rooney och tryckte in ett till men det målet va väl mer tur. Men det räknas juh det med!

Red Devils forever!! Johan i England och tittar på United!
image147

Annars har det inte hänt så mycket här hemma. Tränar mest. Kanske låter trist men det e ganska gött att få igång alla muskler igen som har legat i dvala hehe. Mikaela hänger på också. Det går riktigt bra för oss. Men det e jobbigt. Johan e över oss och säger vad och hur vi skall göra. Det e juh bra med tanke på att han har juh tränat ett tag! Så nu e det bara att fortsätta så man e fitt till sommaren kommer hehe!!
Ha det nu så gott!! Kramar!

Lilla Prinssesan!! : )
image148

Ett Svart/Vitt också!!
image149


RSS 2.0