Liseberg...

för hela slanten va det idag för mej och Johan. Jag tog en ledig dag pga att min mamma hade Vilda sen igår så vi passade på att åka till Liseberg för att ha lite kul! Det hade vi. Det va nästan inget folk så vi behövde knappt köa någonstans. Sen åkte vi nästan allt två ggr. Lite spel hann vi också med hehe.

Alltid gott med lite Toblerone hehe!!


Sen som sagt blev det juh mycket åkande för att det va juh inte någon kö alls nästan.
Jag och Johan i Virvervinden.


Jag och Johan i Jukebox...Puss puss älskling : )


Påväg upp i Bergbanan..iiiiiiiihhh!!!!


Min älskling i en dunig cowboy hatt hihi!!


Här gäller det att inte vara höjdrädd hehe!!


Sen efter en dag på Liseberg va det dags att hämta våran lilla skrutta hos mormor och Mikael. Hon hade varit jätte duktig och sovit i egen säng länge hihi. Vi åkte förbi brorsan efter det för att titta på deras nya tillskott i familjen, hunden Mira. En sån söt liten sak vill jag bara säga!! Katten är juh större än den.

Vilda med Mira.


Så ni kan jämföra hur liten hon är så ställde jag min fot bredvid.


Vem kan motstå dessa ögon? Nästan så man vill ha en själv hehe!!!

Ha det nu så bra kramar!!

Va...

på dop i helgen. Mitt kusinbarn Olivia döptes i Lindome kyrka. Jätte fint va det. Sen va det juh kul att träffa släkten. Det är juh inte alltid man gör det!!! Efter dopet va vi i församlingshemmet och åt jätte god mat!! Applåd till kockarna! Sen blev det tårta efter det. Kändes som magen stog rätt ut! Men gott va det!

Kusin Fredrik med dottern Olivia! : )


Brorsan som alltid skall spela allan!! Hehehe!!!


Pappa, syster och Vilda!!


Sen har jag nått kul att berätta!! I Torsdags så tog Vilda sitt första vinglande steg i vardagsrummet : ) Duktig flicka! Det va jätte kul att se. Nu får man juh hoppas att hon fortsätter i den stilen våran lilla latis hihi!! Hon är just nu hos mormor och skall sova över där inatt. Så jag och Johan har en lugn kväll själva framför tv:n och bara tar det lugnt och njuter i fulla drag! Har tittat på Finalen i fotboll, Grattis Spanien till Guldet!! Nej nu skall jag sluta! Natti natti säger jag till min lilla skrutta som sover så långt borta i natt puss puss!! Mamma och pappa älskar dej!!

Ser juh riktigt smart ut i mormors glasögon!! : )

Många kramar!


VIKTIGT!!!!

Att bensinpriset kan inom den närmaste framtiden komma upp till Sek 17,00


Vill du, att bensinpriset sänks istället?

Det är möjligt! Men man måste agera NU!

Man måste göra det klokt!


Förra året försökte man pressa oljebolagen, genom att inte köpa bensin på vissa dagar. Direktörerna skrattade, för dom visste att bensinen, som inte köptes på måndagar, köptes ändå sedan på tisdagar.

Lite strul lyckades man orsaka, men någon större effekt kunde man inte se.


Någon har kommit på en idé, som kan fungera,

Om vi verkligen vill. Läs vidare och bli en av oss!


i dag kostar bensinen ca. 13,00 kr/liter Vi känner alla till, att oljebolagen gör jättevinster.


Försök komma ihåg, när vi lät priset komma upp till 10,00 sek. Då påstod man, att oljan håller på att ta slut. I dag försöker man inte ens påstå, att oljan är på väg att ta slut - det finns mer olja i dag, än för 35 år sedan och då kostade bensinen 2 kr liter. Vi måste bli mer agressiva och visa, att konsumenterna kan göra något. Att kunden får ha rätt! Det enda sättet är att slå där det gör mest ont: Plånboken! Det kan vi göra!

Hur?

Vi behöver alla våra bilar och vi måste köpa vår bensin, Men vi kan påverka priset: När vi agerar tillsammans kan vi starta ett Priskrig!!!

Vi föreslår:

Att vi inte Köper bensin Av dom 2 största bensinbolagen: Statoil eller Preem.

När dom 2 största oljebolagen inte lyckas sälja bensin längre,   blir dom tvungna att sänka priset,

för att få kunderna tillbaka. Detta leder till priskrig och alla andra bolag är tvunga att följa med. Men, för att kunna nå resultat, måste vi nå hundratusentals Statoil och Preem- kunder. Och alla

måste samarbeta. Vi gör såhär! Även med företagsbilar! Sprid detta vidare!!!Saknaden...

är fortfarande stor!! Hämtade Beemers aska idag på Blåstjärna. Kändes konstigt att han va i en så liten urna. Vet juh inte vad man hade hoppats på med tanke på att han är borta!!Puss min älskade vovve!! <3 <3 <3

Hemma...

i Götet efter en jätte skön lång helg nere i Smålands djupa skogar = ) Vi va där nere för att fira midsommar. Jag, Johan, Vilda och Mikaela åkte ner på Onsdagen och kom hem för en stund sen. Allt har varit lugnt. Slappat och varit nere och fiskat Abborre som vi sen åt upp med glada miner hehe. Vädret har varit till och från hela tiden när vi har varit där nere. Regn och sol om vartannat. Men det har inte gjort så mycket för vi har haft det riktigt mysigt ändå. Vilda har åkt båt för första gången så nu har vi fått användning för flytvästen hon fick i födelsedags present av morfar. = ) Sen va vi så klart ute och åkte med den nya vagnen vi köpte till Vilda. rullar skit bra!! = ).

Våran nya pärla. Brio Race!Sen va vi nere i Bäckaby på Fredagen för att fira midsommar. Titta på när dom dansade runt midsommarstången. Jag gjorde en midsommarkrans till Vilda men den ville inte hon ha på sej.

Vildas första midsommar krans.


Men hon fick juh en söt vit hatt av mormor att ha på sej på midsommar så hon hade den istället + att hon hade en vit klänning och vita trosor som hon också fick av mormor.

En söt midsommar tjej!! = )


Busunge hihi!!


Nej, någon krans vill jag inte ha på huvudet!!!!!!


Ok, då får väl morsan ha den på sej då!!


Pappa får också låna såklart!! = )


Sen va vi förstås och hälsade på gammelfarmor, gammelfarfar och gammelmorfar. Det är alltid lika kul att träffa dom.

Vilda och Gammelfarmor Solveig. = )


Vilda och Gammelfarfar Stig. = )


Vilda och Gammelmorfar Bengt. = )


Mys med pappa är alltid gosigt!!


Nu är det dags att göra lite annat. Ha det gott alla Kramar!!

Sov...

över hos mamma i helgen. Mikael va inte hemma så vi gjorde henne sällskap. Vi skulle juh ändå till My på kalas på Lördagen. Så vi kollade lite på Fotbollen och käkade Tacos...mmm gott!!

Vilda fick en klubba vid Kornhalls färja. Kladdigt blev det!! = D


Gurkan är nästan större än Vilda Hihi!!


I Söndags va vi i Slottskogen med Linnea, Jhon och Anita. Kan juh inte sitta inne för att det regnar litegranna. Där kollade vi in, Sälar, Pingviner, Fåglar + en massa andra djur på barnens Zoo. Det va riktigt trevligt måste jag säga. Sen så satte vi oss på ett Cafe för att ge barnen mat och vi fick fika lite. Jörgen fick också en liten påhälsning av oss en stund. Gick dit för att kolla in hans nya akvarium. Det va skit fräckt! Men han skulle ha gäster lite senare och barnen började bli griniga så vi va inte där så länge. Så det va bara att gå ner till spårvagnen för att åka hem. Men klockan började juh bli mycket ändå så det va dags att komma hem.

Hela gänget i en vacker allè. (Synd att Vilda låg ner bara)


Lite skrämmande va det att klappa den lilla killingen hihi!


Pelikaner = )                     Söt Pingvin = )         Exotiska fåglar = )
   

Kram på dej kompis. Vilda ger Linnea en kram.


Sen idag va vi på sommaravslutning på öppna förskolan. Det va fullt med folk. Mer än det brukar vara. Vilda fick glass, jag och Johan åt bakelse. Sen va det lottdragning. Där hade jag och Johan jätte tur. Vi köpte 9 lotter och fick 6 vinster på dom. Hehe = D Så det blev juh fler leksaker till Vilda. Sen va det lite lek. Vilda va överallt och ingenstans kändes det som ibland. Sen vid ett så försvann alla kändes det som, så då gick vi med efter en stund. Väl hemma så va det mat som gällde och sen eftermiddagslur för Vilda. När hon vaknat åkte vi till Backaplan och fick köpt en jätte fin vagn till Vilda. Brio Race heter den och är lite mindre än den vi har. Lättare för mej att lyfta in i bilen och att ha inne i stan. Blev jätte nöjd med den! Nu är det strax mat för min del. Kramar på er!!

Glass är gott!!! MumsDetta fick jag och Johan. Mycket goda!!


Lite lek med alla barnen är kul!! = )


Bild på den nya vagnen kommer! ; )Måste...

bara säga att Spaniens fotbollsspelare behöver nog fan stödskenor allihopa så som dom slänger sej på marken för minsta lilla!! Sen så ställer dom sej och viftar när en av dom Svenska spelarna blir nerdragen. Sen så vet man juh vem domaren höll på så många frisparkar som idioterna i Spanien fick. Så att Spanien vann är fan helt sjukt. Dags att lära sej stå på benen. Spanska idioter!

Ny...

helg igen. Förra helgen va riktigt kul. Vi va nere i Frillesås för att se vart Daniel brukar hålla till på helgerna. Söt liten håla hehe = ) Där tillbringade vi Fredagen och Lördagen. På Söndagen så va vi i Slottskogen med Jhon och Peter. Där spelade vi fotboll tills Johan fick för sej att ställa sej på bollen så den sprack...hehe, nej inte riktigt så gick det till. Jag och Johan tampades om bollen så råkade Johan snubbla på den och lädret gick sönder och innehållet stack ut. Så då va det slutspelat för våran del. Dåligt kvalite vill jag bara säga haha!! Sen gick vi runt en stund och tittade på djur. Vilda tyckte det va riktigt roligt. Jhon och Peter skulle på Söndagsmiddag så dom åkte därifrån lite tidigare än oss. Tyvärr så hann vi inte till barnenszoo innan det stängde. Synd att vi missade det. Hade varit kul och se om Vilda tyckt det vart roligt att klappa djurena. Det får bli nästa gång.


Hela gänget i Söndags!


Mmmm glass är jätte gott!!


Kul att åka rutchkana!! = )


Älgko med sin nya kalv.             

SIST MEN INTE MINST SKÄNKER JAG EN TANKE TILL MIN ÄLSKADE HUND!! TÄNKER PÅ DEJ HELA TIDEN OCH ÖNSKAR ATT DU VA HOS MEJ!! ÄLSKAR DEJ NU OCH FÖR ALLTID!!

TILL MINNE!

Till minne av BEEMER Min älskade hund, vän och följeslagare. Du kommer alltid finnas i mitt hjärta som just nu blöder av sorgen efter dej. Du som alltid har funnits vid min sida finns inte längre. Hoppas att du har det bra där du är nu. Tänker på dej varje timme, minut, sekund. Ha det så bra nu tills vi möts nästa gång!!

  R.I.P BEEMER född: 2000 12 Mars  somnade in 2008 10 Juni
Love you always!!!


Underbar...

helg har vi haft i Småland! Varmt och skönt. Det va längesen solen va så varm. Vi va där nere för att fira Johans mamma på hennes födelsedag men även Vilda fick paket för Johans släkt va juh inte hos oss och firade henne. Men det gick juh bra ändå. Sen köpte vi en liten pool till Vilda som hon har haft jätte kul med. Gott att bada och plaska när det är varmt ute juh!! Sen har jag och Johan fått solat lite, kul att slippa se ut som ett spöke hehe! Så helgen har varit toppen utan att överdriva! Vilda har iofs fått äta medicin för hon har lite öroninflammation men det märker man inte på henne för hon är lika glad för det. = )

Våran sötis med ny solhatt!! = )


Det är kul att bada!! = )


Kul att busa med faster!! = )


Denna baddräkt fick Vilda av Farmor och Farfar i present Tack tack =)


En bil och en apa också av Farmor och Farfar!


En bok från Farmor och Farfar!


Denna dockan skickade Farmor och Farfar hem till Vilda!


En jogging dress av Farmor och Farfar!


Tre bodysar från Farmor och Farfar!! Tack tack = )
                   

Solhatt från Faster!! = )


Söta skor från Faster! = )


Blå/Vit klänning från Faster!


Vit tröja från Faster! = )


Häftiga kortbyxor från Faster! = )


Klänning också från Faster Ida Tack tack = )


Ett badlakan från GammelFarmor och GammelFarfar +Pengar och trisslotter = )


Sedan fick hon pengar av GammelMorfar med!! = ) Tack tack!!

Sen några presenter jag inte lagt upp ännu som är från vänner!!

Söt rosa nalle och en kyckling som piper från Daniel Schindelar = )


Innomhustofflor med halkskydd på också från Daniel Tack tack!! 


Fin tröja från Linnea, Jhon och Anita!! = )


Tillhörande klänning också från Linnea, Jhon och Anita Tack tack!!


Rolig Sköldpadda från Peter Strandberg = ) Tack tack!!


Tack alla för dom fina presenterna!! Vilda är jätte glad i dom allihopa och leker med alla dom nya leksakerna och använder alla nya kläder som inte är förstora för henne ännu men dom växer hon i tids nog!! Kommer att lägga ut filmsnuttar på Vilda men inte idag. Nej nu måste jag sluta, jobbardag i morgon juh = ( Trist när det är så fint väder!! Kram på er!!

RSS 2.0