OK...

Va på mässan igår och gadda mej. Det blev ett porträtt på Vilda. Placeringen blev på vänster skulderblad. 2 timmar och en kvart tog det. När det va 40 minuter kvar så va jag jätte öm och det gjorde skit ont. Men bra blev det tillslut. Nu skall jag gå och sätta mej och äta sen blir det match mellan United och Aston Villa. Gooo United Gooo!!!

Kramar på er alla!

Orginal Fotot!!
image144

Tatueringen!!
image146


Har...

 varit och tränat idag. Min älskling kör hårt med mej på gymmet vill jag lova men det ger resultat. I morgon blir det gymmet igen och sen skall vi städa lite hemma. Det behövs juh alltid lite dammsugning i hörnerna. Efter det bär det kanske av till Tatueringsmässan. Vi vet inte ännu om vi skall gå imorgon eller på Lördag. Men jag skall dit någon dag iallafall! Nej nu skall jag gå och se på American Pie 2 på tv så vi höres Kramar på er!! :)


Vilda åker pulka...

Lägger in en kort film på när Vilda åker pulka nere i Småland!!


Kram på er!! :)

Är...

nu hemma i Götet igen efter långhelg i Småland. Våran dag har sett ut på detta vis: Vakna kl 10:30. Gå upp och duscha och göra sej iordning. Sen packa in i bilen...och det va inte lite saker att knö in, tur att bilen är stor!! Sen va det juh bara att ta på sej och åka hem. När vi kom till Landvette så började det att snöa. Sen har det inte slutat försen ca 1½ timma sen kanske. Jag som hade tänkt att gå ut med lillan och åka lite pulka efter vi varit och handlat men det gick juh inte för det snöade nått så grymt och lillan som börjar bli bra nu efter ha varit förkyld och hostig ett bra tag så jag ville inte utsätta henne för det. Hade juh gått bra om det inte hade snöat så mycket men kanske i morgon. Efter vi varit och handlat det nödvändigaste så satte vi på en film och började äta sallad som vi köpt på Paprika. Gott gott men dyrt när man tänker på att man lätt kan göra samma sak hemma mycket billigare. Nu är Johan ute för att rasta Beemer för natten sen blir det nog en film till och en dusch och hoppa i bingen för vi skall upp och träna i morgon. Nu skall jag lägga upp lite sköna bildet från Vetlanda som också är full av snö. : )

Ha det så gott alla Kramar!!

Först några pulkabilder på Vilda hihi :)
image118

image119

image120

Sen köpte farmor en egen pulka till Vilda, den blåa lånade vi bara.
image121

image122

image123

Va ute på promenad med Vilda i pulkan och hon somnade hihi :)
image124

image125

Sen fick hon juh gungat lite också, det va jätte skojigt!! :)
image126

Familjebild i snölandskap.
image127

Till sist, några sötisbilder på våran lilla skrutta! Håll till godo kramar :)
image128

       

image134

image135

image136image143

Klippning...

Jag va och klippte mej i går. Det kostade 240kr. Helt sjukt med tanke på att det va inte alls mycket han klippte. Hans pris lista va: Damklippning 240kr, Herrklippning 190kr och PensionärHERRAR 150kr. För det första, varför skall vi tjejer få betala mer? Det finns faktist långhåriga killar och korthåriga tjejer nu för tiden. Medans korthåriga tjejer får betala 240kr för att klippa av typ 1-3cm så kan en långhårig kille komma in och bara betala 190kr för att klippa av 4-6 cm är inte det fusk?? Jo det tycker jag iallafall. Sen att pensionerade herrar får det ännu billigare och inte pensionerade damer är juh inte klokt!! Damerna får väl inte högre pension än herrarna eller? Nej SAMMA pris för alla säger jag. Ok om dom är LITE dyrare för dom som skall klippa en svår frisyr eller färga, permanenta mm och att det e lite billigare för pensionärer. Men inte dam och herrpriser!!! Bort Bort Bort!! Kram på er alla.

Kommentera gärna!! : )

Är

i Småland och hälsar på Johans släkt över Påsk. Man får juh passa på när han har långledigt! Idag har Vilda åkt pulka för första gången. Det tyckte hon va jätte kul, förutom när hon damp ner i snön med ansiktet före. Men det va bara att borsta av och fortsätta igen. Filmade det så jag skall försöka lägga in det här på bloggen någon gång när jag har fått hjälp med hur man gör. Annars e allt bara fint! Johan har fyllt år och vi hade en rejäl hemma fest för honom, det va riktigt kul. Bilder kommer när jag har lagt in dom på våran dator! : ) Nej nu skall jag gå och se klart en film!

Ha det så bra Kramar!!

image117
Har juh inte tillgång till våran dator just nu så jag lägger upp en bild på lillan när hon va liten. Titta och njut av våran gullunge hihi!! : )

Igår...

va jag, Vilda och min mamma och hälsade på min syssling Marie och hennes barn Melwin och Millie. Det va trevligt att sitta och små tjöta lite. Vilda fick en liten beundrare hehe. Melwin va så gullig mot henne och gav henne leksaker och skulle visa sitt rum medans stackars Millie som blev lite utanför mest skulle visa att hon äntligen inte va minst längre hehe. Ögonen på Vilda va intressanta tyckte hon. Men det tycker juh alla barn att ögon är. Sen blev Vilda lite grinig och då va det dax att åka hem tyckte jag. Så det va bara att åka hem och lägga henne med en gång. Sen hade jag en lugn tv kväll för mej själv. Vilda har juh börjat komma i säng på normal tid nu så senast 8 är hon i säng, sen kanske hon inte somnar med en gång men det tar ingen lång stund:) Idag va hon så trött så jag gick och la henne 7 och hon somnade vid halv 8. Då e hon trött vill jag lova. Annars har det inte hänt så mycket idag så jag säger: Ha det så gött Kramar!

image111
Melwin och Vilda såå gulliga tillsammans! :)

                               
Alla busfröna måste juh vara med på kort!!!

                   
Lite fler roliga kort på barnen.  ^^Millie under bordet.


Nej...

nu tycker jag att det börjar bli lite väl mycket reklam på tv!! Ta två exempel, Top Model har tre reklam pauser under hela programet, sen hade vi, Du e vad du äter idag, tre reklam pauser där med. Det är juh inte riktigt klokt! Jag betalar hellre tvavgift för 3:an 5:an och 6:an istället för 1:an och 2:an, dom kan juh ha reklam på dom kanalerna istället tycker jag. Jag vill inte bli avbruten mitt i en bra film för att se vilket tvättmedel som funkar bäst eller vilken teleopperatör som är billigast. Nej inga reklampauser mitt i filmer mera tycker jag!

Vad tycker du??
Kommentera!


Idag...

har vi varit på gymmet och rört på dököttet lite hehe. Lillan va lite grinig idag så det va lite jobbigt men hon va trött så då är det inte så lätt. Hon somnade tillslut så jag kunde träna klart. Nästa gång får vi se till att hon inte är så trött. Känns skönt att träna även fast jag är helt slut i kroppen efteråt. Men det är juh bara nu i början, sen blir det bättre efter några gånger. Kroppen måste vänja sej lite. :) Igår fick jag lillan i säng vid 8, fast hon somnade inte direkt men det är ett steg i rätt riktning. Nu är det bara jag som skall komma i säng lite tidigare men det är svårt. När lillan har gått och lagt sej så vill jag njuta av lugnet och göra saker som jag inte kan när hon är vaken. Men men, det är bara att ta sej i kragen! Vi kom upp vi halv 10 idag iallafall. Inte illa pinkat. Jag brukar juh vilja sova till 11 iallafall. Men vi skulle gå ner till affären och köpa frukost innan vi skulle till gymmet så jag va tvungen att gå upp. Alltid skönt med en morgon promenad i solen!! : ) Nej nu skall jagh sluta.

Ha det nu så bra kramar!!

image106
Här börjas det tidigt hihi :)

                                       
Ååå hej ååå hå, bra träning ;)

image110
Sen några armhävningar efter det så blir det bra hehe!!


Nu...

har jag äntligen tagit tummen ur r_ven och satt mej ner för att skriva lite här. Vet juh att det finns folk som tycker om att läsa om våran vardag och om vad för framsteg våran lilla ängel gör. Idag har Vilda stått upp helt av sej själv i ca 15 sekunder. Hon höll på att ramla framlänges men rätade upp sej helt själv :) Shit va förvånad jag blev. Vem behöver krypa om man kan gå sej hehe?!! Nej våra lilla skrutta kommer nog att börja gå istället för att krypa men vad gör det? Annars e allt som det skall här hemma. Dagarna består mest av bus och att mata och byta på Vilda. Nu börjar juh det fina vädret komma också så promenader skall det väl bli mera av nu när solen skiner. Sen har jag börjat träna lite lätt med Johan på gymmet, känns jätte bra men har sån träningsvärk ibland så jag vet inte vad jag skall ta vägen hehe. Men jag skall juh börja jobba om två månader så jag tyckte det va dax att väcka mina muskler ur koman :D. Nej nu är det dax för lite nya kort men jag skall bli bättre på att titta in här jag lovar!!

Kramar på er alla!

image98
Coolt med döskalle mössa haha :)

              
Det är mumma med kex och Beemer ser ut som han bara väntar på att Vilda skall tappa kexet så han kan sno det hihi!!!

image103
Måste sova ibland också, så söt lilla skruttan!!

image104
Lite suddigt men detta är våran lilla isbjörn hihi! :)

image105
Sista kortet för idag. Ha det så bra nu alla!! : )

RSS 2.0