Sol...


Hur e det med er alla i det fina vädret?? Jag själv mår toppen faktiskt. Märks att vädret gör mycket för ens humör! Vaknade i morse av att telefonen ringde, det va Veronika som skulle tala om att hon skulle jobba så hon kunde inte komma in till stan för att shoppa lite med mej. Synd, men så e det. Hade tom hittat en billig bra frisör till henne för hon vill nämligen klippa sej. Men men det får bli en annan gång.

Jag fick organisera om lite i mitt schema. Så just nu steker Johan pannkakor som vi skall ha med oss till



Vi skall dit och kolla lite på alla djuren och leka lite med Vilda på lekplatsen. Vi kanske skall möta upp Jörgen där som just nu är hos sin mamma och dricker kaffe. En trevlig dag ute i det fria, alltid skönt!




Senare i kväll skall jag börja planera Lördagen lite. Mycket att göra vill jag lova. Tror jag får handla på Fredagen annars kommer jag inte hinna med allt men tanke på att jag skall lämna Vilda hos sin mormor och kanske hämta Veronika i Marstrand på hennes jobb men det är inte säkert ännu. Sen så är det juh United match också vilket jag antagligen inte kommer hinna se på men jag har juh Johan som kan uppdatera mej om läget. Får hoppas på att det blir riktigt kul iallafall!!

Nu skall jag göra mej i ordning för att gå! Ha det så skönt i solen idag!!


: )...



Idag va det lite roligare väder ute!!


Solen skiner och det är varmt och skönt. Hoppas på att jag hinner att gå ut lite och njuta av vädret också. Har lite att göra. Håller på att tvätta och har vattnat alla blommor, diskat, bäddat, lämnat Vilda hos dagmamman. Nu väntar jag på att tvätten skall bli färdig. Johan kom hem tidigt idag så jag blev lite överraskad! Trodde han skulle vara borta hela dagen.

Nu skall jag gå och titta till tvätten. Men ni får ha en bra dag!!


Hej...

Tänkte passa på att skriva lite innan jag går och lägger mej för att läsa lite!

Idag när Johan kom hem så fick han en ide. Han ville att vi skulle cykla till hans skola för att se hur lång tid det skulle ta. För han vill börja cykla dit istället för att åka spårvagn som han hatar. Det va väl helt ok tyckte jag. Så vi började ta på oss och Vilda sen bar det iväg. Det tog ca: 40 min dit. Helt ok tid. Sen cyklade vi till ett cafe och tog oss en välförtjänt fika. Men sen när vi skulle få i Vilda i cykelstolen igen så sa det stopp. Hon vägrade totalt. Efter många om och men så fick vi iallafall i henne tillslut så bar det tillbaka hem. Efter vi ställt cyklarna så gick vi till lekplatsen och lekte en stund med Vilda i sandlådan.

Nu ligger hon och sover gott i soffan efter en lång dag.


Själv har jag träningsvärk både i benen och i gumpen efter allt cyklande. Är inte riktigt van vid att motionera längre har jag märkt så jag får nog börja röra på mej lite tror jag!!

Ha det nu så bra och sov gott!


Tråkigt...


Solen som lyste så skönt i morse e nu borta. Trist om jag får säga det själv. Kan inte alla dessa moln bara försvinna så man kan få njuta av lite värme och ljus. Jag som hade tänkt att åka in till Slottskogen men det blir nog inget av med det. Plus att jag har en gnällig unge här hemma. Jobbigt värre. Hon har haft ont i magen sen i Lördags men nu tror jag bara hon vill ha symtati för hon gnäller hela tiden. Funderar på att åka in till sjukan med henne och göra en undersökning. Men det vill jag inte göra själv för hon är omöjlig när det gäller läkare. Hon bara skriker och dom får inte röra henne. Hon e lik mej när det gäller läkare tyvärr. Men men. Nu skall jag ställa Vilda i duschen och mej själv, sen får vi se vad som händer. Ha det gott.




Äntligen...



Vi har fått våran nya dator så jag kan äntligen hänga med igen vad som händer ute i världen. Min värld dom senaste dagarna har beståt av att torka spya och bajs. Vilda har haft magsjuka och diarre. Hon har fortfarande diarre men det är inte så farligt längre. Hoppas hon blir bättre snart.



Nu längtar jag till helgens aktiviteter! På Lördag skall jag och Johan ha fest här för att fira våra födelsedagar i efterskott. Hoppas att det blir riktigt kul och att det kommer mycket folk! Va ett tag sen jag och Johan festade ihop. Har planerat lite med bål och tilltugg på festen så vi får se hur det går.




Sen vill jag ge Veronika en hälsning och säga att jag har skit kul när vi shoppar tillsammans!! Många skratt blir det! Tack för att du finns! Kram!!



Nu skall jag gå och lägga mej för att läsa lite men nu blir det flera inlägg i framtiden när jag äntligen har fått en dator!!


Idag...

har vi varit på Modelhouse och tagit kort. Det blev riktigt snygga faktiskt.
Bara så att ni vet, det e bara bilder på mej och Johan i detta inlägg.


























































Min snygging!!















...


Lite sol idag iallafall. Skall snart hoppa in i duschen och börja göra mej iordning. Vi skall på begravning idag för Johans söta lilla farmor har gått bort. Tycker alla gamla börjar falla ifrån oss. Det va juh inte längesen min farmor gick bort. Nu hoppas jag på att dom som finns kvar hos oss håller sej ett tag till. Börjar bli jobbigt!



Igår spelade Manchester United Champions League mot Porto. Dom va tvungna att vinna för att gå till semifinal. Sån tur va fick Christiano Ronaldo in en riktig kanon så vi vann med 1-0. Men det va en stenhård match så man satt på helspänd helatiden. Porto hade några chanser men vi höll igen. Så nu väntas Arsenal i Semin. Hehe kommer väl sitta med Karl-Kurt och titta. Han hejar på fel lag men det kommer bli världens hatmatch mellan oss. Jaja man får hoppas på det bästa att United tar hem hela skiten!!



Sen vill jag tacka alla som grattade mej igår. På Lunar, Facebook och alla telefonsamtal och SMS. Tyvärr så va det inte  många av som hälsade på mej här som la in ett grattis på kommentarer. Trist med tanke på att jag vet att det finns folk som besöker mej. Ser det på statistiken. Jaja det gör inget!

Kram på er och


29år...



to me.

Jepp då fyller man 29. Ett år närmare 30 men jag har ingen ångest. Alltid kul att fylla jämt! Som jag kommer göra nästa år.
Får se vad man skall göra idag. Vädergudarna va inte snälla mot  mej. Ingen sol alls juh. Men men vi får väl hitta på nått ändå.

Hoppas alla ni som besöker mej har det bra!



Ja ja...

jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera det senaste, men det e pga att vi är i Småland och vi har fullt upp hela tiden. Solen är juh framme varje dag så vi är inte så mycket inne. Passar på att vara ute i det fina vädret när det ändå är i Sverige på besök hehe!!!



Idag har vi varit i Sävsjö och badat...nej inte i sjön utan i badhuset hehe. Vi va där i ca:2 timmar. Jag, Johan, Vilda och Ida. Fullt ös hela tiden. Den långa rutschkanan va lite läskig i början men sen va det kul. Bubbelpoolen va varm och go att sitta i. Den avslutade vi med, sen va det dags att duscha, ta på oss och åka hem. Så nu har vi ätit middag. Mums, alla va riktigt hungriga efter mycket bad och lek : )



Vi har också varit på bilmässan i Jönköping (Elmia). Riktigt snygga/häftiga bilar. Men min favorit är juh ändå Ford Mustang GT 500. En sån vill jag ha!! Men det fanns många andra häftiga bilar. Fälgarna på vissa är juh dyrare än hela våran bil. Hade velat gå runt och tittat i lugn och ro men vi hade Vilda med oss så det blev bara stress stress. Men det vi fick se va mycket väl godtjänt!! Vi träffade Peter Piraten där nere en snabbis. Han hade redan sett allt så han va påväg hem. Sen mötte jag min gamla GO på Axelmåleriet,  Eddy. Så vi pratade en stund om all skit som har hänt på Volvo. Han jobbar nu i Lundby och tror att det skall komma ett till varsel snart och det skulle inte förvåna mej men då får dom nog lägga ner hela fabriken. Det kommer inte fungera annars. Alla gamlingar som skall stå på flödet och montera, en syn för gudarna vill jag säga! Undra hur mycket sjukskrivningar det kommerf bli då?



Nej, nu skall jag gå och sätta mej i soffan och ta det lite lugnt. Är helt slut efter allt badande. Men kul det va det. Sen får vi se hur jag skall fira min födelsedag i morron. Håller på att planera lite på min och Johans gemensamma födelsedagsfest som vi skall ha första helgen i Maj. Tror att det blir då. Skall bli skoj att ta hem lite roligt folk och festa lite. Får börja leta barnvakt nu. För då skall jag dricka. Vill inte vara nykter på min egna fest inte!! Får hoppas att den blir av bara, man vet aldrig. Kan komma nått imellan som vanligt!


Ha det nu så bra och sköt om er!!!



: )...



Hoppas att er förmiddag har varit toppen. Det har min iallafall. Solen skiner och fåglarna sjunger utanför vårat fönster.

Jag skall strax in till stan och möta bästa Veronika.

Va ett tag sen nu vill jag lova!! Hehehe

 Vi skall ta en fika och kolla runt lite. Får se om jag kan byta mobil också. Men jag har inte riktigt bestämt mej ännu.

...Veronika ringde nu så jag måste kila men ni får ha en toppen dag!!



Hej...

och





Idag är jag riktigt trött. Ville inte gå ur sängen. Plus att det är tråkigt väder också så det gör juh inte saken lättare! Igår va det jätte fint väder. Solen sken och det va varmt och gott. Varför kan det inte vara sånt väder idag också? Nä det e la för mycket begärt. Hmm, vad skall man hitta på idag då? Ingen aning. Har ingen lust att sitta och glo bara. Funderar på om jag skall åka och titta på en ny mobil. Blev lite kär i Sony Ericson W715. Så jag skall se om jag kan förnya/förlänga mitt abonnemang för jag är nöjd med Telenor då behöver man juh inte byta. Men vi får se. Kanske åker och hälsar på någon. Så man kommer ut ur lägenheten. Det e juh alltid skönt med en annan omgivning.

Tog några roliga kort på Vilda i förrgår när hon försökte ta av sej pyjamasen själv. Det gick väl sådär men med lite hjälp av sin pappa lyckades det tillslut.

Först alla knappar.

Hmm...glömde en knapp längst ner.   Arg som ett bi för att det inte går.
 

Armarna av, jobbigt detta vill jag lova!


Sen skall man krångla av benen också, det tar tid.
 

Ähh, detta går inte bra!


Med lite hjälp av pappis går det bra och med ett stort skratt på läpparna så e pyjamasen av Jippie!


Sen är det dags för blöjan att ryka av med.
 

Nybadad och med kläder på så e det dags för bus!


Kullerbyttan går inte så bra så vi springer och busar med Jörgen istället!
 

Kurragömma i täcket är riktit skojigt!


Nu skall jag duscha med Vilda. Ni får ha det så bra!

KRAMAR!



Hej...

och



Idag kan jag säga att solen lyser med sin frånvaro. Grått och trist. Har regnat också så marken är inte längre torr och fin. Kan juh fråga sej vad man skall hitta på en dag som denna. Tatuerings mässan är ju nu i helgen men vi skall nog dit i morgon. Jag vet ännu inte riktigt vad jag skall tatuera in. Jobbigt värre vill jag lova. Mamma skall tatuera sej har hon sagt. Frölunda loggan i svanken. Hehe stålmorsan. Jag funderar på att göra United loggan i svanken men vet inte. Får se. Har fortfarande tid på mej att fundera på det. Man kan juh inte direkt ångra sej.

Nä, nu skall jag ta Vilda under armen och hoppa in i duschen sen får vi se vart dagen tar oss. Hoppas den för oss till något kul hehe!

Kram på er!


!!!...



Här vill jag bo. Kan någon berätta vart denna plats finns? Långt ifrån alla problem och allt ansvar. Långt ifrån folk som inte längre frågar än om man vill hänga med ut bara för man har fått barn. Tydligen så kan man inte leva ett roligt liv längre för man fått unge. Jag har inte dött, bara fått barn. Hon har en pappa som kan ta hand om henne om jag vill gå ut. Jag tar hand om henne om han vill gå ut.

Nu skall jag gå och lägga mej för att läsa!
Ha det så bra och sov så gott!

  


Idag...

har jag och Johan passat på att städa lägenheten medans Vilda har varit hos dagmamman. Dammtorkat, dammsugit och torkat golv.

   


Vi har också fått upp spegeln i hallen och lagt ut den nya mattan i vardagsrummet. Blev helnöjd!! Blev en fin färgklick i allt det grå/svart/vita.

Vad tycker ni???


Jag tycker det blev bra iallafall!!
    

Nu kom Jörgen hem till oss så nu skall jag gå och vara lite social. Men ni får ha det jätte bra och ha en fortsatt solig dag!!

KRAM!



Har...

fixat lite i mitt kök igår med hjälp av Mikaela. Tyckte att det behövde göras något nytt istället för att bara ha det vitt och tråkigt. Jag köpte nämligen väggdekorationer som man klistrar på väggar eller där man vill ha dom.

Svarta själkblommor på köksluckorna.
  




Grått körsbärsträd med kollibrifåglar på skafferidörren.


Så, vad tycker ni???


Va juh på IKEA i Måndags och passade på att köpa lite nya grejer till lägenheten. Kan juh inte göra det sen för då gäller det att vända på varenda krona för att kunna överleva. Jag passade på att köpa en illröd Ryamatta typ. Kommer bli en färgklick i vårat vardagsrum som är grått vitt och svart. Tyckte det behövdes lite färg!

Kommer bli dööö läcket när den kommer under bordet. Måste bara dammsuga och tvätta av golvet först innan jag tar fram den!!



Sen köpte jag en stor vacker Orkide. Älskar den blomman! Hade jag haft mycket pengar hade jag dekorerat hela lägenheten med dom. Men den blomman är lite dyr. Jag hade tur med denna för dom sålde ut den på IKEA för 129 kr. Men det är inte den blomman som är på bilden men samma sort och färg.


Ha det nu så bra!!

KRAM!!


Det...

är jätte fint väder och solen skiner.


Men ändå känns det inte bra idag. Beror kanske på att det e första arbetslösa dagen idag för mej och Johan. Skall snart dra till AF för att ställa oss i kö och vänta på att tjöta med en handläggare som antagligen inte kommer göra så mycket. Känns inte alls kul.
Börjar få lite panik för allting!

Usch, ingenting känns bra idag. Tänk att man inte ens kan njuta av att solen skiner och att det e gott väder ute. Då e det en dålig dag. Johan har lämnat Vilda hos dagmamman och jag skall strax gå och duscha. Sen bär det av. Känns som man skall gå till sin egna avrättning. Har iofs varit arbetslös innan men då hade jag inte barn så det känns som man har mera ansvar nu. Hade det bara varit mej det gällde så hade det inte varit så farligt, men så e inte fallet just nu. Vill ha tillbaka mitt jobb NUUUU!!!
Får hoppas på det bästa att marknaden vänder men det är väl ett önsketänkande från min sida.

Senare ikväll hade jag tänkt mej att jag skulle sätta mej och ta min bok och glida in i fantasiens värld en stund bara för att få komma bort från verkligheten ett ögonblick. Det är bra med böcker. När man läser dom så är det bara det som existerar för mej inget annat!!


Nä, nu skall jag hoppa in i duschen för att göra mej i ordning. Ni får ha det så bra så länge.
PS: Gå ut och njut av solen om ni kan och har tid!! : )

Puss och kram på er!!

RSS 2.0