Denna...

Veckans låt blir Sweet Child Ó Mine.

Från Pappa Johan till sin Dotter Vilda

Enjoy!!



R.I.P...

R.I.P

Anna-Lisa Nyberg

Idag på morgonen vid ca: halv 6 passerade min lilla söta farmor pärleporten uppe i himlen.




Där stod farfar och tog emot henne med ett leende på läpparna. Dom är tillsammans igen efter ca: 30år isär. Nu kan dom sitta och skvallra om allt som hänt och titta ner på oss här på jorden. Hålla ett öga på oss som man säger. Hoppas att dom har det bra nu och tar hand om varandra.

PS...Farmor du kan väl hålla ett öga på Beemer också när du ändå håller på ; )






Har...

bara jobbat två pass idag pga att Vildas Dagmamma hade studiedag, så Johan va gullig och jobbade resten av min dag och hans kvällspass. Men han skall juh snart sluta. Han jobbar juh bara idag och halva morgondagen sen blir han permiterad, fusk säger jag. Vill också gå hemma med betalt. Jaja livet e inte alltid rättvist hehe. Men vi jobbar juh inte heller så mycket nu. Bara tre dagars veckor ett bra tag fram över. Nu väntar jag och Johan mest på ett svar från Securitas om vi får nått jobb där. Hoppas hoppas!! Om vi får det snart så får man juh dubbel lön och det hade inte varit så fel!!


I helgen hade vi lite folk här på Lördagen. Snacka lite skit och drack i måttliga mängder. Hade jätte trevligt. Dom stannade till ca: 3 sen va jag jätte trött. Kunde knappt hålla ögonen öppna. Städade upp lite snabbt sen gick vi och la oss.

Vilda myser med pappis!! = )



Men innan festen så va vi hos Jhon och tittade på fotboll. Vilda och Linnea busade runt som vanligt. Det e alltid fullt ös på dom två när dom e i samma rum hehe. Dom fick leka mycket i helgen för vi va hos dom i Fredags också och då kom Anitas syster med sina busungar så det va verkligen full rulle, jösses vilket liv det va på barnen. Men jag kan juh säga att Vilda sov gott sen haha!


Gammalt kort på Vilda, Linnea och Mej när vi va hemma hos oss.


I Söndags så va Jag, Vilda, Mikaela och Nicko på IKEA för att shoppa lite.





Men va folk det va. Inte så konstigt kanske med tanke på att det va lönehelg. Jag fick köpt nya gardiner till sovrummet och till köket. Inte så dyra och exklusiva kanske men jag tycker att dom duger bra!! Behöver juh inte kosta skjortan för att dom skall va fina. = )
Sen åkte Jag, Vilda och Johan till min kusin. Där fick Vilda busa med sina sysslingar ett tag. Det va riktigt roligt för dom busade i sängarna. Det e juh alltid kul att hoppa upp och ner i en säng.



Sen fick vi spagetthi och köttfärssås, mycket gott. Sen mera bus. Fattar inte att dom orkar. Vi kunde knappt hålla Vilda vaken i bilen påvägen hem, men det gick. Vi fick sjunga alla möjliga barnsånger vi kom på. Sen va det dags för Vilda att gå och lägga sej. Jag och Johan kollade på film, sen va det dags för mej att sova.



Nu skall jag greja lite sen skall jag se på Prison Break. Händer ganska mycket i den serien men jag blir lite trött på att det alltid går fel för dom i slutändan. Hoppas att serien får ett bra slut iallafall.

Ha det så gott nu
Kramar!!


Jepp...

Detta är tredje dagen natten man inte fått sova riktigt. Vilda har feber och sover inte riktigt bra. Men men vad gör man. Igår när jag tog tempen på henne hade hon 40,6 men nu har det gått ner. Inte kul alls när dom e sjuka!! Men hon e fortfarande sitt goa jag och inte så gnällig, även fast hon gnäller lite mer än vanligt men det kan jag stå ut med!! = )



Det börjar närma sej slutet på Volvo nu. Den 31:a Mars går jag igenom portarna för sista gången. Känns lite trist när man inte kommer träffa alla efter detta. Jag och Johan skall in till Odinsplatsen denna veckan och lämna in papper till Securitas och se om vi kan få jobb där. Hoppas hoppas, vill inte vara arbetslös. Måste få in pengar. Man kan juh inte leva på Akassa direkt! Inga feta pengar.

Nu skall jag bada lillan, sen skall jag skriva ett nytt CV. Mycket att göra nu PUH!!!

Ha det så gott alla och ta vara på er!!
Kramar!!


Denna...

veckas låt blir Celine Dion med: Taking Chances.
Enjoy!


Yes...

Nu toppar United ligan pga att som slog Bolton idag på Reebook stadium. Hela matchen va relativt tråkig. Gamla vanliga traktor United va tillbaka. (Gör sitt jobb sen är det bra.) Dom vann med 1-0 som Berbatov dundrade in på nick i 89:onde minuter. Vi satt hela matchen och väntade på att dom skulle göra nått mål men det kom inte. Tråkigt tänkte vi för om vi vann skulle vi juh toppa ligan. Men den som väntar på nått gott...osv. Vi fick vänta till den näst sista matchminutern sen kom det. Så nu ligger vi i topp före Liverpool med ett poäng efter oss. Så nu gäller det juh att hålla detta. Sen hade det juh varit skönt om dom gjorde mål lite tidigare i matchen så man inte behövde vara så nervös hela tiden!! Jaja. Bra gjort United.


Snabbt...

inlägg angående matchen idag mellan United-Wigan.
United vann med 1-0 som Rooney dundrade in när det inte ens hade gått en minut. Inlägget stod Ronaldo för. Matchen över lag tycket jag va sådär. Dom gjorde sitt jobb typ, sen va det inte mer med det. Ja ja. Nu e det bara en vinst till innan vi når toppen.
GOOOO United!!


Fick...

en förfrågan av min syster om jag hade glömt Nyberg julen. Klart jag inte har. Men jag har inte orkat lägga upp kort på den ännu och det tar lite tid och det har jag inte gott om på vardagarna när Johan jobbar och jag har Vilda själv. Speciellt som hon nu har vänt på dygnet och inte vill sova på kvällarna SUCK!!! Men nu har jag lite tid över så här kommer några kort på julen hemma hos min mamma med min familj. Tyvärr fick jag inga kort på julen hos min pappa. Glömde kameran hemma, grrrr!!

Vilda och Mormor myser innan alla kommer.


My innan tomten kommer.


         Jag och mamma.        Bror och Mikaela.         Molle, Syster och Mormor.
  

My och Marcus i tomtens knä.


Barnen får julklappar i massor.
  

I väntan på fler julklappar.


Kram på er alla!! : )

2:a...

halvlek är slut. Vad kan man säga mer än, Glory Glory Man United!! Slutresultatet på Old Trafford blev inte mindre än 3-0 till Manchester United. Matchen va mycket underhållande måste jag säga. För en gång skull på mycket länge enligt mej så gjorde United en riktigt bra match. Måste erkänna att jag har varit lite nervös inför mötet med Chelsea! Men måste säga att dom lyckades med bravur. Bra gjort Manchester. 2-0 målet kom i den 62:a minutern. Rooney gjorde mål på inlägg från Evra. Mellan benen på en Chelsea spelare sticker han in foten och klappar till bollen  i målet. Iskallt om jag får säga det själv. Sen 3-0 målet klappar Berbatov in på frispark från Ronaldo i den 86 minuter. Där kände jag äntligen att matchen va avgjord! Nu har vi ett poäng upp till Chelsea och fem poäng upp till Liverpool med två matcher mindre spelade. Nu kan man juh bara vänta och se vad som händer i framtiden.

Vidic
 Image of Nemanja  Vidic
1-0

Rooney
Image of Wayne  Rooney
2-0

Berbatov
Image of Dimitar  Berbatov
3-0

1:a...

halvlek är nu slut ock Manchester leder med 1-0. Målet kom i den 47 minuten på hörna. Giggs la hörnan och Vidic nicka in bollen i mål. Men innan detta målet så dömde domaren bort ett annat mål som Ronaldo nickade in på hörna minuterna innan vi fick det riktiga målet. Varför domaren dömde bort det första målet vet jag inte för det va juh regelrättigt mål. Men men, vi fick juh mål tillslut ändå. Så nu får vi se hur det går i 2:a halvlek.

GOOOO United!!


 

Nu...

är det dags.

Chelsea Emblem MOT

En match som många har gått och väntat på. Nu är det bara att hoppas på att det blir en underhållande match. Sen för min egen del så hoppas jag juh på vinst för United. Men det får juh framtiden utse.
Kommer skriva hur det gick men nu,
Åter till TV soffan!!

Jepp...

Nu är Let´s Dance slut för denna veckan. Frågan är nu vem man skall ha som favorit! Kommer det bli...

Foto:Mikael Schulz/Agent Bauer/TV4
Morgan Alling

Foto:Mikael Schulz/Agent Bauer/TV4
Mojje Johansson

Foto:Mikael Schulz/Agent Bauer/TV4
Hasse Aro

Foto:Mikael Schulz/Agent Bauer/TV4
Kitty Jutbring

Foto:Mikael Schulz/Agent Bauer/TV4
Linda Haglund

Foto:Mikael Schulz/Agent Bauer/TV4
Magdalena Graaf

Foto:Mikael Schulz/Agent Bauer/TV4
George Scott

Foto: Mikael Schulz/Agent Bauer/TV4
Magnus Samuelsson

Foto:Mikael Schulz/Agent Bauer/TV4
Carl-Jan Granqvist

Foto:Mikael Schulz/Agent Bauer/TV4
Isabella Löwengrip

Foto:Mikael Schulz/Agent Bauer/TV4
Laila Bagge

Foto:Mikael Schulz/Agent Bauer/TV4
Elisabet Höglund

Mmm...vi får väl se vem som lyckas charma en tillslut. E lite för tidigt ännu att säga vem jag håller på men du kanske har hittat din favorit. Skulle vara kul att ta del av din favorit så skriv gärna det till mej i så fall : )


Hela Gänget med danspartners!

Säger bara LET´S DANCE!!


Tänkte...

göra något nytt så jag lägger in video en gång i veckan som jag tycker om.
Denna veckan blir det Takida!
Enjoy!!



Dagen...

har väl inte bjudit på så mycket. Men vi åkte in till stan för att tömma Vildas spargris och satte in pengarna på hennes konto. Kollade lite i affärer runt omkring men hittade inget direkt kul. Käkade lite BurgerKing för vi kände oss lite hungriga. Sen är man juh alltid tvungen att fylla på kylskåpet lite då och då så det blev en tripp till Coop på Backaplan också. Jag och Vilda smet till Zoo för att titta lite på djur medan Johan började att handla lite, för Vilda började bli lite trött på att gå i affärer så då får man sysselsätta henne med nått kul istället och då blev zoo bäst. När vi senare kom in till Coop jag och Vilda tyckte hon att jage runt hela affären va en bra ide. Så det va juh bara att försöka hålla jämna steg hela tiden och titta så hon inte rev ner nått ömtåligt. Pustade ut när vi hade satt oss i bilen och hon satt fast i sin bilstol hihi. Försökte få tag på ett Wii Fit med men det va juh slutsålt i varenda affär på Backaplan. PÅ SIBA sa tjejen att dom hade varit slut länge och då tycker jag det e konstigt att dom inte beställer in nya. Ja ja, det e väl bara att vänta!




Får väl berätta lite om Smålandsresan också. Va juh där i ca: 2 veckor. När vi va där så va vi och badade i Myresjö badhus. Farmor va också med. Vilda tycker det är jätte kul att plaska runt. Men också att bada med mamma och pappa i det djupa vattnet. Hon är juh inte rädd för fem öre. Kan vara lite läskigt ibland om man inte e med och hon vill hoppa från kanten ner i det djupa vattnet. Så man får juh vara med hela tiden. Får lära henne att simma fort som bara den hi hi.
 
Bus i lilla bassängen!


Man ligger inte säkert någonstans. Rätt som det är får man en korg över sej haha!
  

Flyt torn e bra att ha på djupt vatten.


Mamma fick också plats i tornet.






Sen va vi och åkte skridskor på Östanå. Första gången va det jätte mysigt. Med solnedgång och lagom kallt. Men andra gången blåste det jätte mycket så man frös jätte mycket. Inte lika kul vill jag lova. Men Vilda hade kul när hon fick åka pulka bakom mamma och pappa på isen i rasande fart. 

Vilda tittar på solnedgången.


Titta pappa va fint : )


Här åker Vilda pulka bakom Johan.
 

Vackert med solnedgång.


Ett kort till.





Andra gången vi va och åkte skridskor.


Vilda skulle kasta bandybollen till Johan.


Johan stilar och vi tittar på.
 




Sen har vi naturligtvis firat jul och nyår. På julafton så va vi först hos Johans farmor och farfar på förmiddagen för att fira lite med dom. Det blev fika och trevligt sällskap. Johans faster och kusiner va juh också där. Vilda busade omkring som vanligt.
Sen på kvällen va vi hemma hos Johans föräldrar. Johans morbror med familj va med och Johans morfar. Vi hade en jätte fin tomte på kvällen med tomtemor med. Vilda fick en massa fina paket som hon tackar så jätte mycket för!

TACK ALLA SOM HAR GETT OSS OCH VILDA JULKLAPPAR I ÅR!!

Vi åt ett jätte fint julbord. Jätte gott! Men det e tur att det bara är jul en gång om året för annars så hade man gått upp för mycket i vikt. Hi hi!!

Våran egna lilla tomte nissa.


Tomtemor och Tomtefar.


Lite bus hinns alltid med.
  

Dags att öppna julklappar.


Fika e gott efter allt öppnande av julklappar!





Nyår firade vi hos Pelle och Gunnel. Här leker Vilda med en kattleksak.


Vilda och Ida i väntan på tolvslaget.


Mys med mamma e alltid gott.


Nyårs raketer small det överallt vill jag lova.



Nu så får det räcka för denna gången!
Ha det så gott nu!!
Kramar : )


Ville...

bara skriva att jag inte har glömt av bloggen. Har inte haft någon tid över bara när vi har varit i Småland men nu skall det bli ändring på det. Men nu blir det inte mycket mera för jag skall se på en film, men jag kommer tillbaka!
Ha det bra Kramar!!




Följ min blogg med bloglovin

RSS 2.0