Vi...

är nu i Vetlanda och jag har tillgång till internet en stund. Blir ett snabbt inlägg om vad vi har gjort. Det e väl inte så mycket. Mest har vi väl kollat på djur och sysselsatt Vilda så gott det går. Varit på skogssafari som vi kallar det och sett 18 rådjur på en och samma kväll. Vi har en gravid katt hos oss. Pepsi skall snart ha kattungar. Men då har vi nog redan åkt hem till GBG. Sen har vi juh metat lite men jag kan inte säga att det är gott om fisk i år! Synd för det e gott med fisk. Sen har Johans morbror med familj varit och besökt oss på landet, så då fick Vilda två flickor att leka med ett par timmar. Dom hade jätte kul.
Som det ser ut nu så kommer vi åka hem på Lördag. Men man vet aldrig vad som händer. Det kan juh ändra sej.
Hoppas ni har det toppen iallafall.
Kramar.
PS: Bilder kommer när vi e hemma i Götet!


Nu...

har vi kommit ner till småland igen. Kan hända att det blir lite bloggtystnad några dagar eftersom vi inte har något internet på landet. Men jag skriver så fort jag kommer till en dator.
Vill tacka alla för kommentarerna jag har fått dom senaste dagarna. det är jätte roligt att läsa dom, det uppskattas jätte mycket. Då vet jag att det e folk som läser och inte bara ser det på statistiken.

Sen vill jag tacka för boktipserna jag har fått!!
Kommer med all förmodan läsa alla böckerna som ni har skrivit upp för jag gillar att läsa.

Sen får ni inte glömma auktionen jag har lagt upp.
Kika in HÄR.

Ni får ha det toppen så länge!!
Kramar


Plopp

Ok...

Detta kan verka ointressant för många men för en förälder e det stort. Min lilla sessa har för första gången bajsat i pottan. Hon tyckte väl det kändes konstigt att sitta ner och bajsa men det gick jätte bra när vi visade henne hur man satt på pottan. Vi har juh en potta som gör en fanfar när det kommer nått och Vilda såg lite rolig ut när pottan börja spela hihi. Så nu får vi hoppas att hon fortsätter med att säga till när hon skall bajsa eller kissa!

Stolt mamma!! : )





Plopp

Nähä...

Det blev ingen bio för det fanns inga platser kvar till oss, jäkla skit också. Inte alls kul juh. Hade sett fram emot att se filmen men nu får det bli en annan dag istället.
Har varit på marknad idag och nästan regnat bort. Fy va tråkigt. Fick juh inte gått runt och kollat på allt jag ville för viljan va inte med mej pga allt regnande. Alla mina kläder va jätte blöta och kallt va det med.
Vilda va inte heller på så gott humör så det gör juh inte saken bättre. Jag är såååå trött på detta tråkiga vädret nu så jag vill spy på det!

Nu skall jag kura ihop mej i soffan med ett täcke och se på tv en stund.

Ha det så bra denna regniga da!!

Bus bus och mera bus!!



Plopp

E...

mycket trött vill jag lova. Men vi skall till en marknad idag med Daniel så det va till att gå upp tidigt. Vilda e inte heller så pigg. Hon och Johan duschar just nu och hon är inte så medgörlig!
Men men, får väl hoppas på att det blir bättre eller så får hon väl somna i vagnen där nere sen.
Ikväll skall Jag, Johan och Jugge gå på bio. Vi skall se Harry Potter och halvblods prinsen.
Skall bli kul för jag har sett alla dom andra. Har hört folk som blev besvikna på denna film men det bryr jag mej inte om!
Skall se alla filmerna, då kan jag juh inte hoppa över en bara för andra har sagt att den är dålig!

Nä nu skall jag hoppa in i duschen för dom andra e färdiga.
Ha en toppen dag med mycket lek och bus!!
Kramar!!

Hittade detta kort på Vilda i Johans mobil. Sommar kort : )



Plopp

Vilda...

för första gången på en hästrygg. Hästen heter Jumjum.
En liten kortfilm när hon rider.



Glöm inte att kolla in här!!
Plopp

Tyckte...

att jag behövde mer besökare på min blogg. Ligger typ aldrig över 50 st och då kan man juh fråga sej varför man bloggar hehe. Så jag blev medlem på Plopp och nu hoppas jag på att det finns några som fastnar för min blogg. Det hade juh varit kul!!
Om du sj vill bli medlem, eller kolla läget klicka på Mer-Trafik knappen så kommer du dit.

Annars har det inte hänt så mycket idag.
Vi va juh hos min pappa ett tag, sen åkte vi till min mamma och åt grillat.
Mycket gott måste jag säga.
Nu försöker vi få våran dotter att sova, det är inte alltid så lätt!! Hon vill nämligen inte sova i sin säng så hon är just nu jätte arg på oss.


Lovade juh att lägga upp bilder på när Vilda red på Jumjum igår.

Först måste man göra hästen fin!


I början får man hålla mamma i handen.


Efter det kan man rida lite själv.


Sen kan man utan händer...titta vad jag kan!! :):):)



Kortfilmen kommer senare när jag har laddat upp den på Mitt klipp.

Ha det toppen
Kramar!!

Vän...

Ett starkt ord. Vet du vem som är dina riktiga vänner?? Man får se upp så man  inte blir vän med fel människor så man blir sårad. Det har hänt många gånger för många människor. Ta vara på dina VÄNNER, då menar jag dina riktiga vänner!


Kan...

någon ge mej ett bra boktips. Jag har snart läst ut min serie och jag vill gärna läsa någon bra självbiografi nu. Så är det någon som kan hjälpa mej och som har läst nått bra så tipsa mej gärna!!

Tack på förhand!


God morning...

Idag har det slutat att blåsa, det regnar inte men det är mulet så solen har svårt att titta fram ändå. Hade juh hoppats på att det skulle vara riktigt fint väder idag men det e la bara en önskedröm. Va e min sommar?? Jaja inget att göra åt.
Idag vet jag inte vad som händer ännu, Vilda springer runt och leker med katten. Vet inte om katten tycker det e så jätte kul men det tycker Vilda hehe. Brukar få rädda den ibland så den får lite tid att lugna ner sej lite. Annars skulle den väl få en hjärtattack tillslut stackarn.
Får se om det blir en tur hemtill min mamma idag om hon e hemma. Sist vi ringde va dom uppe i Kungshamn och hälsade på där.
Men hon sa att dom skulle komma hem snart så vi får väl se.

Ha en bra dag så länge!
Kramar!!


Idag...

har våran lilla skrutta ridit.
Först va jag lite skeptisk för hon har varit lite avvaktande när det har gällt hästar, men det gick hur bra som helst. Hon hade jätte kul och ville inte kliva av hästen. Tyvärr kan jag inte visa några bilder idag för jag är hemma hos min pappa och jag har inte med någon datasladd för att föra över korten från mobilen till datorn. Men jag lägger upp bilder och kortfilm så fort jag kommer hem. Så Vilda har haft fullt upp idag och haft jätte kul. Just nu busar hon med sin morfar. Vi andra sitter och kollar på `The naked mile´, den e juh helt sjuk den filmen haha. Vem är det som kommer på dessa sjuka filmer, men det är juh tur att dom finns så man får sej ett gott skratt lite då och då!!

Nu skall jag fortsätta glo på filmen men ni får ha en toppen kväll!!
Kramar!


Just...

nu ligger det två tröttisar i soffan och sover såååå gott. Vill inte väcka dom så jag knallar runt här på tå hihi.
Idag blåser det full storm kan man nästan säga. Kommer juh blåsa bort när man går ut sen. Vill ha tillbaka min varma sommar som va här förra månaden, vart tog den vägen? Nu e det inget kul väder alls. Känns som om hösten redan har kommit, typ 2 månader för tidigt. Skall det vara så att vi bara får två veckors sol här i Sverige under sommaren? Det e juh inget kul alls. Usch så trist! Hoppas på en ändring!
Skall börja tänka på att göra i ordning lite. Har juh fullt upp hela veckan känns det som. Men det blir juh så när man bara e hemma 1 vecka och sen åker igen. Då vill man hinna med så mycket som möjligt. Även fast man e helt slut sen när kvällen kommer.

PS: Ni har väl inte glömt min bloggauktion?
Kolla HÄR isåfall.

Ni får ha en bra dag!
Kramar!

Vilda och Ida väntar på sin tur i minigolf.



Näpp...

nu e det nog dags att gå och nana.
Skall till min kusin i morgon så Vilda kan få leka lite med sina sysslingar.
Men innan det skall jag försöka få med Johan till IKEA för att köpa nytt diskställ för vårat e inte så stabilt längre. Det fallet isär. Kanske man kan hitta ett litet bord och stolar till Vilda där hon kan sitta och rita och måla. Sen behöver vi nått vi kan lägga viktiga papper i, så som vi har det nu e det konstigt att vi hittar nått över huvudtaget!! Hade varit gött att få lite ordning på alla papper som ligger och skräpar!

Jaja, nu säger jag Natti Natti
Sov sött!!

Johan sover men inte Vilda! :)

Sitter...

just nu bara och degar framför datorn. Vet inte riktigt vad jag skall hitta på. Tv:n  visar juh bara gamla repriser. Trist trist. Funderar på om jag skall läsa lite. Har juh två böcker kvar på serien jag läser, Häxmästaren av Margit Sandemo. En jätte bra serie om man gillar böcker om trolldom och annat kul. Serien innan heter: Sagan om Isfolket och är också toppen. Den har 47 böcker och Häxmästaren har 15 st. Nu har jag bara två kvar att läsa. Kommer bli tomt, *Snyft*.
Får se vad det blir sen. Har juh köpt Män som hatar kvinnor och de andra två böckerna så det får väl bli till att läsa dom då.
Ja jag är en bokmal vissa månader på året men inte alltid.

Nu skall jag gå!
Ha det gött
Kramar

Vilda busar med GammelFarfar.  : D


Hej...

alla glada människor. Tittade ut idag på morgonen och såg att solen sken, men det verkar nästan som om den håller på att ge upp nu för alla moln på himmelen. Usch va tråkigt. Hoppades juh på en fin dag när jag såg solen, men den glädjen varade inte länge.
Skall in till stan sen för att träffa en kompis. Har inte sett henne på ett tag så det skall bli kul. Efter det får vi se vad som händer. Får juh göra så mycket som möjligt nu denna veckan när man är hemma i GBG, på Fredag åker vi juh tillbaka till Småland och sen är semestern över för Johan. Då börjar juh han skolan igen. Skall försöka hinna med min mamma och min pappa denna veckan. Sen skall vi ner och hälsa på Daniel också. Får se om vi hinner med min kusin med. Ringde henne igår men hon va i Skåne på hästtävling. Hade varit kul om Vilda kunde leka lite med Annie och Tim. Vi får se hur mycket vi hinner med.

Nu skall jag greja lite. Ha det gött!!
Kramar!

Vilda spelar minigolf.

Kort...

inlägg på förmiddagskvisten.
Jag har inte så mycket tid just nu men vill att ni skall veta att vi e nu hemma i GBG tills på Fredag sen kommer vi åka tillbaka till Småland för att fira Johans pappas födelsedag. Han fyller nämligen år på Lördag och då kan det juh vara kul för Johan att vara med.
Kommer med ett längre inlägg senare när jag har mera tid över. Tills dess får ni ha det toppen!!
Kramar!

Vilda och farfar gosar : ) ♥

Ett...

snabbt inlägg från regniga Småland. Tycker att det är jätte tråkigt att vädret har blivit så dåligt! Vart tog solen vägen, men det är väl så i Sverige att man bara får två veckor sol sen regnar man bort.
Idag har inte hänt så mycket. Vilda har haft ont i magen och spytt en gång. Men hon är också lös i magen och blöjor har gått åt. Hoppas hon är bättre i morgon.
Jag har varit i centrum och köpt mej ett par sandaler. Kan juh inte gå i Flipflop jämt. Får väl se när man kan änvända dom nu med tanke på att det är så blött ute. Men det är juh bara att hoppas på bättre väder.
Fick se att det va nån matutställning eller vad man skall kalla det, i Jönköping denna helgen. Skulle vara mat från många olika kulturer så blev lite intresserad, får väl se om jag kan lura med någon för jag åker juh inte dit själv med tanke på mitt lokalsinne. Då kommer jag hamna någon helt annanstans!

Nä nu skall jag sluta men ni får ha det toppen!
Kram!!

Tittade...

på  Michael Jacksons Minnesceremoni igår. Det va tungt. Många jobbiga stunder.
Tex när Brooke Shields höll tal eller när Usher va uppe på scen och sjöng.
Men det jobbigaste va i slutet när hans familj va på scen och pratade om honom.
Hans dotter fick mej fälla en tår!
Nu har du fått frid och vi kommer sakna dej!
King of Pop
R.I.P
Michael Jackson!


Vad...

skall man hitta på idag då?? Vädret har inte riktigt bestämt sej om det skall vara fint eller inte. Solen tittar fram lite då och då men det är molnigt.
Igår så hade jag en hel dag för mej själv. Johan skulle åka till en pluggkompis och göra hemarbete som dom har fått pga att dom blev lediga två veckor till. Vilda fick åka med för dom hade tydligen en lite kille på tre år som hon kunde leka med där. Barnen hade tydligen jätte kul. Bra att Vilda får flera kompisar att leka med. Man kan juh aldrig få för många i den åldern.
Jag stannade hemma och tvättade upp tvätten som vi hade. Det va inte så mycket så det gick fort. Sen så blev det lite tv tittande. Jag drog fram min Sex and the City box och satte på dom två sista avsnittena. Så där satt jag med en Power King och en Nektarin och tittade på när Mr Big hämtade hem Carrie från Paris. Jag bara älskar Sex and the City. Lipar nästan alltid när Carrie går in genom dörren och visar sej för tjejgänget när hon har kommit hem från Paris. Alla tjejer bara skriker av lycka. Mirandas reaktion är bäst!!

The End of Sex and the City.
Sen på kvällen kom Johan och Vilda hem. Dom hade med sej Jörgen som skulle komma över och kolla på fotbollen. IFK mötte Halmstad. Tråkig match måste jag säga. Inga mål alls. Men men, man får inte alltid vad man vill ha. Nu har IFK tuffa matcher fram över så man får bara hoppas på det bästa!!

Nu skall jag äta frukost.
Ha det bäst.
Kramar!

Lovade...

juh att skriva lite om vad vi har gjort dom senaste dagarna.
Vi börjar med Torsdagen som vi spenderade med min mamma och min syster.
Först va vi och badade på Nordön.
Jätte varm i vattnet, vi mätte det till 25grader.
Syrrans hund va också med och badade för första gången. Hon såg för go ut när man lyfte upp henne ur vattnet för hon fortsatte simma uppe i luften.

Bada är kul!


Gos med mormor! : )


Sen lite bus också
 

Gos med moster


Sen ännu mera bus!
 

Ebba vill också vara med!



Sen vid halv 3 åkte vi för att hämta Mikael för vi skulle ta en tur med deras nya båt.
Vi började turen till Åstol för att kolla läget lite. Sen bar det av till Marstrand för att käka lite på Hamnkrogen och för att heja lite på Veronika som jobbade.

Påväg till båten i sin flytväst


Denna båten åkte vi med


I väntan på avfärd
 

Det går snabbt, ca 40 knopp


ÅSTOL


Bohusläns flagga


Vi har det bra, vi här bak i båten....


I fredags så kom Vildas faster Ida hem till oss och hälsade på.
Det va fint väder så jag, Vilda och Ida åkte ner till Sillvik för att sola och bada.
Johan va i skolan men kom ner lite senare. Det va en riktigt härlig dag på stranden.

Spannen fick man akta sej för, annars blev man blöt!


Jag, Ida och Vilda...och spannen


Busungen med den berycktade spannen....se upp!!
 

Vilda som motorbåt


Undra vad det va hon pekade på??


Mycket bus blev det!!


Ännu mera bus
 

♥♥Hela familjen!! ♥♥


Senare på kvällen blev det en tur ner till Frillesås för att grilla med Mikaela. Grabbarna va på fest så Johan åkte dit efter maten men tjejerna blev kvar. Satt i en varm villavagn och kollade på film, eller ja sov som grisar i soffan e väl rättare sagt. hehe.
Vi sov över där så följade dag åkte jag, Johan, Ida, Vilda och Junior ner till Vallersvik för att slappa på stranden. Daniel skulle hälsa på sin syster och Mikaela skulle hem så dom följde inte med.
Senare åkte vi hem till Götet och käkade Tacos, gott!


Idag har vi varit på Freeport och Kungsmässan för att shoppa lite. Fick tag på en snygg tröja. Sen fick Vilda lite grejer och Johan köpte kallingar. Ida hittade lite hon med. 
Jag hittade ett par sååå snygga skor med jätte hög klack. Dom va lite dyra så jag köpte dom inte. Men ångrade mej lite. Fast inte så att jag åker tillbaka och köper dom.

Nu skall jag gå och kolla på film.
Ha det toppen!! 
Kramar
 





Ny...

film på Vilda när vi är nere och badar i Sillvik.



Längre inlägg om vad som hände i helgen kommer senare med bilder.
Kram på er.

Igår...

så åkte jag, Johan och Vilda ner till Sillvik för att bada och sola lite. Vi packade in i bilen, åkte ner till Vildas dagmamma vid 2 för att hämta Vilda sen drog vi.
Väl där nere va det bara att ta på sej badkläder och hoppa i vattnet. Vilda ville juh inte vänta. Vi va i en bra stund. Mycket plask och skvätt hehe.
Sen så somnade Vilda på filten under parasollet. Hon sov ganska länge så jag och Johan passade på att sola lite. När hon hade vaknat va det dags för lite glass.
Ingen sol utan glass hehe.
Vi åkte hem lite efter 7.
Kände att det va dags att få lite mat i magen.
Sen gjorde vi inte så mycket mera.

Dags för ett dopp.


Mycket bus.
 

Johan och Vilda hade jätte kul!

Ännu mera bus.                         Sen en jätte kram
 

Far och dotter.


Den lite sömn under parasollet.


Johan skall bli brun.


Icecreamtime.


Pappa och mamma fick också varsin glass.
 

Mycket gott med glass.


Johan tar sej ett dopp på det grunda.


Solen får vara med på ett kort.


Idag skall vi hem till min mamma. Det va juh ett tag sen. Vi skall åka ut till havet en stund. Sen så kanske vi skall ut och åka mammas och Mikaels nya båt. Hade varit kul. Va ett tag sen man åkte båt. Får juh se om den går bra.
Nu e det dags att börja göra sej i ordning för dagen.
Ni får ha en toppendag men mycket sol och bad!!


Nu...

har man skickat iväg Johan för att lämna Vilda hos dagmamman. Känns skönt att slippa stressa idag på morgonen för att man har tusen saker att göra. Idag fick man hjälp.
Idag blir det nog stranden efter vi har hämtat lillan. Det är juh 29grader redan nu som termometern visar. Så det kommer juh bli varmare framåt dagen. Puh, det blir till att dricka mycket vatten.
Igår va vi också nere vid stranden. Vi åkte efter Johan hade kommit hem från skolan. Då tog vi vårat pick och pack och drog till Sillvik. Där låg vi i tre timmar och göttade oss. Vi badade så klart med. Vilda badade tills hon hackade tänderna. Men hon ville inte gå upp. Hon ville fortsätta att skvätta på mamma och pappa hehe. Men tillslut va vi tvungna att ta upp henne annars hade hon nog frusit ihjäl, hehe nä kanske inte frusit ihjäl men nästan. Sen blev det lek i sanden. Hon lekte en stund själv sen ville hon att Johan skulle gå med till gungorna. Så där höll dom till en stund. Började undra ett tag vart dom tog vägen.
Lite glass ätande blev det med. Jag och Johan åt varsin Tipptopp och Vilda fick en Piggelin. Men hon snodde till sej lite av Johans glass med. Tyckte väl att den också va god.
Nu skall jag gå och lägga mej för att läsa lite i min bok.

Ni får ha det så gott i solen.
Kram




RSS 2.0