Sitter...

just nu hemma hos pappa och njuter av den underbara värmen i solen.
Hoppas att det fina vädret håller i sej för nu är jag trött på regn och snö!! Nu vill jag att våren skall komma på riktigt. Idag såg jag den första sädersärlan hemma hos mamma. Den landade ute på gräsmattan. Vi va ute och promenerade en stund också. Det va riktigt skönt.
Nu har pappa tagit ut motorcykeln från förrådet också. Johan fick hjälpa till för min far har så mycket skit i det förrådet så man kommer knappt in där. Men dom lyckades tillslut. Så nu blir det väl åka av. Sen får han slänga i båten i havet också så vi kan fiska upp lite Makrill. Den är juh lite dyr om man skall köpa den hos fiskbilen. Det e synd för jag tycker mycket om fisk och hade den inte varit så dyr hade jag ätit det oftare.
Nu skall vi snart bestämma vad vi skall äta, det blir nog pizza tror jag sen får vi se vad som händer. Skall bara se klart på Lotta på Bråkmakargatan.
En av mina favoriter. Astrid Lindgren va ett geni!
Hennes barnböcker e helt otroliga enligt mej. Synd att hon inte fick Nobelpriset i litteratur. Det va hon värd! Istället får författare som man aldrig har hört talas om det priset. Trist!!

Nu skall jag kolla klart på tv:n.

Ha en bra kväll!!




Va...

med en stund igår ändå. Vi tog med Vilda. Men jag va inte där så länge. Vilda blev trött och eftersom jag inte kunde dricka nått så kom jag inte igång efter en hel morgons köande till Idol. Jag tog med Vilda hem vid 22 ungefär. Vi gick och la oss i sängen och tittade på Sverige Pourtugal i fotboll innan vi somnade.
Jag va jätte trött.





Som jag nämde så va jag på intagningen av Idol igår. Jag va där vid 7 så jag fick köa ett tag innan jag kom in. Fy va kallt det va. Jag kände knappt mina tår i slutet. Fullt med folk va det med. Men när man väl kom in i huset så fick man inte vänta så länge innan man kom in till en del Jury som gallrade ut folk.  Man fick alltså inte träffa den riktiga Juryn. Trist. Så det ni ser på tv e inte riktigt så det går till. Dom klipper till det mycket vill jag lova. Precis innan jag skulle gå in till juryn kände jag att detta kommer jag nog inte göra om. Va lite nervös vill jag lova. Men han tyckte det gick bra och jag sjöng fint men jag kom inte vidare. Men jag gråter inte för det. Nu har jag varit med en gång och behöver inte göra om det igen!!

Detta e bara en bråkdel av allt folk som stod i kö!!


Den lilla gubben som står på staketet i mitten e Peter Jihde. Ser ut som han ber till gud eller nått hehe.


Nu skall jag gå och äta frukost.

Kram på er alla.


Detta...

 suger!!!  Är bjuden på födelsedagsfest men får ingen barnvakt. Så jag får lugnt stanna hemma parkerad framför tv:n. Trist trist!!
Alla tänkbara barnvakter va upptagna idag. Va e oddsen på det?? känns inte kul alls pga att det inte e så ofta jag e med och fest längre.




Idag va jag och sökte till Idol. Shit va folk det va. Jag va där vid 7 så jag kom in ganska snabbt efter dom började släppa in. Men vad nervöst det va. E faktiskt ganska lättad över att jag inte kom vidare. Nu har jag gjort det en gång så nu behöver jag aldrig göra det igen!!
Bilder kommer senare.

Kram på er så länge.


Ett...

stort TACK och en blomsterbukett jag ger till Anita som tack för hjälpen med min blogg.

TACK ANITA!!!




Jag är jätte nöjd. Jag hoppas du fick gjort allt så du får gjort ordning din blogg med, annars e det bara att komma hit igen och låna våran dator. Den står till ditt förfogande!!!




Snart kommer min mamma och mina brorsbarn och hälsar på. Det skall bli kul. Det är juh inte så ofta man träffar dom och jag hoppas att Vilda vill leka lite med sina kusiner. Dom är juh lite äldre än Vilda men det skall nog gå bra. Får se om vi går ut i solen en stund. Man får juh passa på när den skiner!

   

Just nu är det ca: 10 grader i solen. Hoppas på att våren är påväg nu, men jag hörde att det skulle snöa i helgen. Suck!! Vill inte ha mer snö och slask nu!



Sen vill jag berätta att jag har byggt min sista lastbil på VolvoLastvagnar. Iallafall för denna gång. Sen får vi väl se i framtiden om man kommer tillbaka när marknaden vänder. Man kanske har fått ett bättre jobb innan vilket jag hoppas på. GP va på jobbet igår och intervjuade mej och tog kort. I April kommer jag i tidningen igen. Dom ville vara med sista dagen jag jobbade. Klart man ställer upp.
Nej nu skall jag ta med mej busungen och gå in och bada innan gästerna kommer.


Ha en mega bra dag på er alla!!
Puss på er!!

TACK än en gång Anita!!


Blandade...

kort som jag inte har lagt upp innan.

Bus e kul!!


Sååååå trött!


Torka näsan behövs ibland.


E man trött så e man. Då tar man närmaste huvudkudde! : D


Pott träning på gång här ja.



Kramar på er alla!!





Vet...

att nästan alla vid det här laget längtar efter sommaren, men jag måste ändå lägga upp två vackra bilder på den snön som kom senast. Bilderna tog jag från mitt vardagsrumsfönster







Så, vad tycker ni om bilderna??

Måste...

bara lägga upp tre jätte fina kort på Vilda i Svart/Vit profil bild.










Solen...

fortsätter lysa och humöret e på topp.
Idag har vi varit i Slottskogen en stund med Jhon och Linnea. Vi gick en liten bit sen så stannade vi på lekplatsen så ungarna fick leka lite. Efter lite lek och en promenad va det dags för oss för att gå ner till Liza för jag och Vilda skulle klippa oss. Först Vilda, det gick bra efter många om och men. Sen gick vi upp till Björnes Magasin för att hälsa på Anita för hon jobbade idag. Där fick vi köpt lite fina kläder till Vilda. Sen va det dags för mej att springa tillbaka till Liza för min tur i frisörstolen. Jag blev jätte nöjd med min klippning.

Jag med lugg för första gången på länge.


Sen blev det snabbt tillbaka till bilen för våran p-lapp hade gått ut. Sån tur va hade vi inte fått böter.

Busungarna tillsammans.


Vilda va trött i benen så hon satte sej på trottoarkanten : )


Det e kul på lekplatsen!
 

Hela gänget på promenad.


Nu har jag tittat klart på Lets Dance och dom som jag har hejat på hela programmet gick vidare till final. Heja Magnus och Annika.


Kramar på er alla!


: )...



Solen skiner!!


Det är jätte gott väder ute. Jag stor trivs. Har juh längtat efter våren nu så länge så kommer den som ett kuligt brev på posten. Vi har redan varit ute en sväng.

Just nu ligger Vilda i Johans knä och sover. Hon har juh varit sjuk, Ögoninflammation och hosta. Hon har fortfarande lite hosta kvar men det e inte så farligt.
Ögonen e bättre också. Vi har fått tvätta dom med saltlösning varje dag. Dom gör tydligen inte så mycket åt det hos doktorn. Hemma vård kallar dom det. Snart e det bara privatvård som finns som bara dom rika har råd med.

Jaja, nu skall jag inte vara bitter. Solen skiner juh!
Ha en jätte bra dag med mycket sol och vårkänslor! : )

Liten bild till Vilda också som älskar Puh och hans gäng!!

 

Grattis...

min älsklig på födelsedagen!!



Puss Puss!!


Ungarna...

hade jätte kul på Lek och Buslandet. Fullt upp med att hänga med som vanligt när man är där. Mera, mera är det man hör om och om igen. Så länge dom har kul är det juh bra.
Har varit hemma en stund nu så vi har hunnit byta på Vilda och ge henne välling. Hon har hunnit somna och vakna en gång så vi har fått springa fram och tillbaka mellan soffan och hennes säng för hon vill inte sova i den. Hon skall sova i soffan eller i stora sängen. Så nu efter typ 100 ggr mellan soffan och Vildas säng så ligger hon nu i våran säng och tittar på Familjen annorlunda. Man orkar inte hur mycket som helst så vi gav oss som vi alltid gör tyvärr. Men hon skriker och skriker så grannarna tror säkert att vi misshandlar henne. Vilket vi inte gör. Vi försöker bara få henne att somna i sin egen säng vilket hon vägrar göra.


Jag och Johan sitter i soffan och Hejar för fullt på Frölunda i Hockey som möter Luleå.

Sport freaks som vi båda är.
Just nu leder Frölunda men det kan juh tyvärr vända fort. Men man kan juh hoppas på det bästa!


Trevlig kväll på er!!


Påväg...

till Lek och Bus.
Där skall Vilda och Nea få leka lite.


               Hörs senare!! Kramar

Skrev...

inget igår pga dum dator som bara hängde sej.
Höll juh på att bli galen tillslut.



Just nu gör vi inte så mycket men vi skall eventuellt hälsa på Fam Svensson/Andersson senare.
Vilda tjötar juh om Nea dagarna i ända ibland, så det är väl dags att hon får leka med Nea då hehe.

Vi va juh på dop i Lördags. Jätte fin dop va det. i Frölunda Kyrka. Sen efteråt va vi i församlingshemmet.
Vi fick smörgåstårta och marsipan tårta efteråt.
Tog lite kort...

Hela Familjen.


Dags för vatten på huvudet.


Dagens Stjärna i närbild. Patrick


Jag kan flyga, jag är inte rädd.


Vilda fick också vara med på kort.


Vårat Charmtroll.


Patrick
  

Detta bjöd dom på.
 

Busungen själv.


Trött blir man juh.


Johan, Vilda och Patrick
 

Jag och SysterYster. = )



Kram på er alla!!



Usch...

vad trött jag är.
Varför får man aldrig känna sej riktigt utvilad för??

Skall snart göra iordning mej för mitt kusinbarns dop.
Hoppas Vilda e lugn i kyrkan bara. Får ta med lite leksaker så hon har nått att underhålla sej med.
Jaja, hon e juh inte ända barnet som kommer vara med så det ordnar sej nog!


Sen vill jag bara skriva att det hade varit kul om någon skrev nått till mej.
Jag ser att det finns folk som läser min blogg men det är inte många som skriver i min gästbok eller kommenterar mina inlägg.
Blir lite ledsen.

Behöver juh inte vara nån lång uppsatts bara så jag vet vilka som hälsar på mej = )
Sen om du sj har en blogg skriv gärna det så jag kan besöka dej!

En bild som jag tillägnar min dotter som älskar hundar och katter.

Kramar på er och ha en trevlig dag!!! = )

Blev...

inte så mycket gjort idag.
Har mest slöat i soffan men sådana dagar behöver man!
Har precis ätit makaronilåda.
Det va populärt hos Vilda vill jag lova.
Nu skall hon åka rutschkanna så hon håller på att köra lite med Johan.
Men kan man inte själv så får man ta hjälp = )


Tog lite mer kort idag.

Mycket skum är kuligt = ) Kan göra många roliga frisyrer.


Vilda med toffsar för första gången!


Detta va sista inlägget för idag.
God Natt på er alla






Vaknade...

Upp idag med världens huvudvärk. Känns som en bil har kört över mitt huvud.




Håller på att dricka upp en treo nu och sen är det bara att hoppas på att den skall försvinna!
Usch, smakar illa. Men jag hade inga Panodil eller Alvedon hemma så det
                         va bara att blunda och svälja.       


Så vad skall man göra idag då? Min älskade pojkvän gick upp tidigt idag för att tvätta vårat berg av tvätt. 
Han är min ängel och jag älskar honom för allt han gör!!    




Vi får väl se vad som händer senare. Får hoppas på nått kul!!!

Vi avslutar detta inlägg med kort på den..


 

Tvättar sej efter frukost.


Förvånad Vilda hihi.


Mammas bus = )


Nu kommer jag!!


Imse vimse spindel...



Nu skall jag göra mej i ordning för dagen.
Kram på er alla.







                     
                 

Äntligen...

HELG!!
Har iofs bara jobba tre dagar denna veckan med men helg e alltid skönt.
Vet inte vad som kommer hända dessa dagar förutom att vi skall på dop.
Mitt kusin barn skall döpas så då får man träffa släkten igen.
Sist va det juh inte lika kul tillställning vi träffades på med tanke på att det va på farmors begravning.
Konstigt att vi alltid skall träffas i kyrkan när släkten skall föras ihop : )
Antingen e det dop eller begravningar.
Tur att det mest e dop!!!




Sen vet jag inte riktigt vad som händer i helgen.
Hade velat hitta på nått sköj men vad skulle det vara??
Jaja det ordnar sej som alltid!
Får väl uppdatera mitt CV och börja söka lite jobb...
ohhh vad kul det lät ellerhur??

Tänkte bara lägga upp en bild på Vilda när hon somnade mot min axel igår. Hon stod på knä hihi.

Sött, eller hur. Snacka om att vara trött!! = )


Nej nu skall jag äta. Ha det bra kramar.


Idag...

Har jag sett till att hålla Vilda vaken.
Hon brukar alltid sova en stund efter hon har varit hos dagmamman, men som sagt. Det är inte så lätt att gå och lägga henne för natten då.
Så nu har hon inte sovit nått och hon börjar bli trött. Men hon måste juh äta nått först innan hon somnar.
Hon försökte att blunda när hon satt i mitt knä förut, men jag satte henne i ett bad för att hålla henne sysselsatt.

Medans hon badade så passade jag på att diska upp berget av disk vi hade. Kanske överdriver lite men som dom flesta tycker jag det är såååå tråkigt att diska så det känns som det är mer än vad det egentligen är.



Nu håller Johan på att laga mat så vi snart äta. Det blir, kött och potatis med grönpeppar sås till.
Nu måste jag underhålla min dotter lite.
Ha det gott!!
Kramar


Hmm...

Så va det dags att gå och nana kudden. Inte kul men skall man orka gå upp så är det sömn som gäller. Vi har fullt upp med att försöka att natta Vilda, men hon vill inte sova. Vi lägger henne men hon går upp igen. Nu kom hon upp och sa att hon ville ha välling. Allt för att dra ut på tiden. Jaja, vi får väl hoppas att hon snart vänjer sej vid att sova i sin egna säng så vi kan ha våran ifred : ) Även fast det är mysigt att ha henne liggandes bredvid sej så är det ganska skönt att få ha sin plats för sej själv!!

Sov gott allihop!! : )




Snart...

är det dags igen...årets höjdpunkt enligt mej!!!


TatooExpo

Tatueringsmässan.
Hade juh tagit helt fel på datum först. Trodde att den skulle vara i slutet av Mars men det va det juh inte.
Den är istället i början av April.

Jag är juh bara såååå sugen på en ny nu så jag nästan exploderar.
Vill ha en på nedre delen av armen på utsidan.
Men jag vet inte vad ännu.

SNÄLLA, GE MEJ TIPS!!!

Skall fixa till mitt porträtt på Vilda iallafall så jag får satt dit namnet och födelsedatumet för det han hon inte med förra gången.
Så har du inget för dej den helgen, åk dit. Kommer inte ångra dej. Har varit där varje år sen 5 år tillbaka tror jag det är. :)

Jaha...

Då va det dags att gå upp tidigt igen för att jobba i morgon. Känns deprimerande med tanke på att vi snart måste sluta. Just nu så är vi så många över så vi går på varandra. Inget kul alls. Kvällarna e som sagt hemförlovade med lön. Det vill jag också bli. Vi gör juh knappt nått ändå på avdelningen nu. Det gör juh dom som skall jobba kvar där. Man själv går mest runt och mösar. Men som det ser ut nu så måste vi jobba tiden ut pga att cheferna kommer inte skicka hem oss för att det skulle bli tjöt på avdelningarna. Men hallå, dom har juh för f_n skickat hem hela kvällsskiftet. Va e skillnaden. Det skulle blivit mera plats att röra sej på om några fick gå hem. Skicka hem dom som har familj eller bara skicka hem några så man kan röra på sej!!!! Mår psykiskt dåligt av allt folk som knör, tjatar och skriker hela dagarna. Orkar inte mera.

Vill inte jobba!!


Va...

på Lek och BusLandet i Lördags med Daniel och Junior. Vilda hade jätte kul och Johan fick röra lite på sej. Killarna hade fullt upp hela tiden och det såg ut som om dom hade roligare än Vilda Hahaha. Jag fick brännmärke på armbågen av den stora rutchkanan och en massa blåmärken på benen men det märkte jag inte försen dan efter. Men vad gör man inte för att ens unge skall ha kul. Bara inte hon skadar sej! Vi va där i 3 timmar så vi åt lite mos och korv också. Sen bjöd Junior på glass, mycket gott = )
Sen bar det av hem till oss för att äta fiskpinnar och mos. Sen kollade vi på tv en stund. Sen blev jag ganska trött framåt 12 snåret så jag gick och la mej. Killarna satt tydligen uppe till 4 sa Johan.
Jaja, passade juh på att ta lite kuliga bilder på Lek och Bus.

Johan och Junior vid bollkanonerna


Fullt upp i bollhavet.
  

Gungar lite på repet.


Jag går förbi repet medans Daniel svingar sej som Tarzan : )
 

Lite klättring mellan vadderade saker.


Killarna slog knut på sej själva. Hahaha
 

Hade problem ett tag jag med, men det fixade sej tillslut hehe.
 

Vilda klarade sej fin fint.


Sen om man vill ha mer utmaning så gå hela banan på händer.


Junior har fullt upp.
 

Två tröttisar
 

Tittut, här kommer vi.


Bakom lås och bom hihi.


Glass är gott! Tack Junior!
 

Tre trötta men belåtna killar!
  

Nu skall jag slut. Ha det bra!!
Kramar!!





Dålig...

stil om jag får säga det själv. Blev mycket besviken på dej. Men då vet jag det till nästa gång. Har blivit för många gånger nu som du har sagt nått och det inte har blivit så. Dags att skita i allt. Jäkla lågstadie nivå!!!
När ingen annan finns så passar jag. Glöm det. Aldrig mer.

       


Det...

snöar ute. Har gjort det ett bra tag nu så det har lagt sej ett vitt täcke på marken.
Innan så regnade det som bara den men sen slog det om till snö.
Vi som tvättade bilen i förrgår. Nu kommer den juh bli lika skiten igen som den va innan.
Jag som väntat så på att solen skulle börja skina och att våren skulle börja men nä då. Nu lär jag väl få vänta ett tag till. Börjar tröttna på att ha på sej ett ton kläder när man går ut bara för att man inte skall frysa. Sen är det inte så kul att krångla på Vilda en massa kläder heller när hon e på dåligt humör.
Som sagt, vill ha värme....Sommaren va e du??

Först regn


Sen snö


Vill juh ha SOL!!!!




RSS 2.0