Idag...

har jag varit barnvakt till Linnea.
Jhon och Anita skulle jobba båda två så jag ställde upp som "dagmamma" hehe.
Så det har varit fullt ös här hemma med båda flickorna springandes runt benen på sej hela dagen. Men det gick ganska smidigt ändå.Först när Linnea kom på morgonen så lekte dom några timmar. Sen vid 11 så däckade dom båda två i soffan.



Efter 1 och ½ timmes sömn så va det dags att byta båda blöjorna. Alltid skönt att ha det gjort. Sen så va tjejerna lite hungriga så det blev till att laga lite Ravioli. Det tyckte dom va gott för tallrikarna blev helt tomma. Efter tvätt och påklädning så va det utgång till lekplatsen som gällde. Tyckte att man inte behöver sitta inne när det är så fint väder ute. Får njuta av solen när den tittar fram!!


Sen dök Jhon upp och stannade en stund. Barnen började tröttna på att vara ute så vi gick in och då märkte vi att Johan också hade kommit hem. Det blev lite tjöt och ungarna fick leka lite till. Fast dom båda började bli lite trötta så det va väl mest bråk i slutet. Som det kan bli när barn inte vill vara med längre ; ) Men innan dom började flyga i lyvern på varandra så fick dom dansat lite med Jhon.



Jag har hört att det skall bli fint väder hela helgen. Varmt och skönt med mycket sol.


Jag bara hoppas att det stämmer också för det är juh barnvagnsrullet på Söndag i Slottskogen. Hade varit kul om det va fint väder då!! Fast iofs så e det juh alltid skönt när solen skiner! Hade varit kul att få lite färg på kroppen för nu ser man juh ut som en blekfis hehe.

Grrrr...

Allvarligt talat. Kan med och skicka inbetalnings kort när man inte ens har fått några pengar ännu. Blir så j_vla arg så jag vet inte hur jag skall förklara hur j_vla arg jag är. Ni som inte fattar vad jag menar så e det IF Metall jag pratar om. Fick nämligen inbetalningskort från dom idag, Då undrar jag hur dom tänker egentligen. Hur skall jag kunna betala utan pengar, (som dom skulle betalat ut till mej för länge sen.) Ok, jag har sparpengar men vem f_n vill ta utav dom?? Då tycker jag att dom kan dra av det beloppet när dom betalat ut pengarna till mej. Det e väl inte mer än rättvist eller?? Jag får pengar och dom får pengar när jag har fått mina. Nä tydligen är det, GE OSS PENGAR, DU FÅR SENARE. Hur går det ihop?? Jäkla SKIT!!!!! 


Har...

inte varit så mycket denna veckan. Det börjar idag kan man säga med ännu ett kalas för Vilda. Det är våra vänner som vill fira våran lilla skrutta som kommer. Så det blir ca:9 st som kommer vid 6-7 tiden i kväll. Skall bli kul.
Sen i morgon så skall jag ha två busungar här hos mej. Vilda och Linnea. Jhon och Anita skall nämligen jobba och dom får inte ha Linnea på dagis för hon e där bara 15 timmar i veckan så då ställer jag upp.

På Lördag skall Johan köra båt och då skall jag passa på att kolla in när mitt lag spelar match. Får ta med mej Vilda så hon också börjar intressera sej för fotboll hehe. Det skall börjas i tid.
Sen på Söndag e det

i Slottskogen kl 11 som gäller. Hoppas bara att det blir bra väder annars så skippar vi nog det. Vill juh komma dit tidigt så jag kan vinna en trehjuling till Vilda.
Barnvagnsrullet

Idag har jag varit hos örondoktorn med Vilda.



Vi ville kolla om hörseln va ok pga att det finns nedsatt hörsel i min släkt. Jag sa det en gång när vi va på bvc och dom skulle meddela detta så vi kunde få en remiss för att kolla upp det. Men allt verkade vara ok sa hon som testade Vilda. Så hon får en kallelse igen när hon är 3 år. Dom ville ha en uppföljning av det så att dom vet att hörseln inte avtar med åren. Det e juh bra.

Nu skall jag hitta på något. Men ni får ha det så gott!!



Vänner...

Denna dikt vill jag tillägna mina riktiga vänner...ni vet vilka ni är!!




Skillnaden mellan en riktig och en simpel vän är:
En simpel vän har aldrig sett dig gråta, medan
En riktig vän har axlarna våta.
En simpel vän förväntar sig att du alltid ska finnas,
En riktig vän förväntar sig själv att alltid finnas för dig.
En simpel vän skulle skratta om du föll framför vännerna,
En riktig vän skulle ramla och skratta med dig istället för åt dig.
En simpel vän undrar om du e kär,
En riktig vän vet redan när den ser dig.
En simpel vän skulle prata med dig om du stod på en bro,
En riktig skulle stå under och ta emot dig.
En simpel vän hittar man överallt,
medan riktiga är fridlysta..


Johan...

i din närhet är jag hel stannar där livet ut

värmen du ger mig  är allt jag ber om

älskar dig så otroligt allt ger jag dig nu

du ser mig genom allt för den jag är

den jag vill vara

livet får en annan mening med dig

ser det som aldrig setts

känner det jag aldrig känt

håll mig dig nära tätt intill

vill vara din ömhet

tro på mig,ber jag dig

älskar dig så otroligt




Det...

har varit mycket att göra sen i Torsdags vill jag lova!!
Vilda fyllde juh 2 år så vi hade kalas och det va mycket folk som kom. Johans föräldrar och syster. Min mamma och Mikael plus min mormor va också här. Så vi fick gå upp vi halv tio för att göra iordning fika och tårtan. Sen kom Smålandsresenärerna vid 11 ungefär. Sen vid halv 12 kom resten. Så då va det fullt upp med paket öppning för lillan. Jisses va papper det blev. Men hon hade kul. Sen satte vi oss ner för att äta tårta och kakor. Vilda lekte med sina nya leksaker som hon fick. Sen fick hon massa fina kläder som hon kan ha i sommar. Hon växer juh så mycket så hon har inte så mycket klänningar som passar.

Dags att öppna paket.


Ser lite fundersam ut.


Kläder e alltid kul att få.
 

Ännu mera paket.


Bra att få lite hjälp av faster när paketen e stora.


Nu blir det tårta.


Inte så lätt att blåsa ut ljus, men det lyckades tillslut.
 

Så här såg tårtan ut.


Så detta gjorde vi på förmiddagen.
Eftermiddagen och kvällen bjöd på en tripp till Liseberg för oss och Smålandsresenärerna. Eftersom Vilda nu mera e 89,5 lång så satte vi på henne lite högre skor så hon kunde åka lite mera. Vilket hon också gjorde. Det va fullt ös hela kvällen med henne i främre ledet hela tiden kändes det som. Hon åkte tom kaffekopparna med mej och Johan. Lite skrämmande i början, men sen va det jätte kul. Spelade lite också men vann ingenting. Suck!!!

Vi börjar lite lätt med Ponnykarusellen.
 

Ida får också åka med en gång.


Sen e det dags för kaffekopparna.


Så här lycklig ser man ut då.
 

 Ett gott skratt förlänger livet.


Åka båt e också kul.


Nu e den igång.


Kaniner fanns det också gott om.


En paus i skuggan.


Ännu en kanin.


Farmor får åka med i farfars bilarna.


Här åker vi trumman med farfar.


Ida äter popcorn.


Sen får pappa åka med en gång.


Se så lycklig jag e uppe i luften med mamma!


Vinkevink pappa, snart seglar jag iväg.


Drakbåtarna e också kuliga!



Efter Liseberg åkte vi till Bamboo för att få i oss lite mat. Full rulle där också, med tanke på att Vilda inte sitter stilla i stolen mer än kanske en kvart. Men det va många som kunde hjälpa till att ta hand om henne så vi fick äta i shift. Sen va det hemgång för klocka va mycket och vi va nog lite trötta med efter en lång dag.

Nu skall jag kolla vad vi skall ha och äta!!

Vilda säger..




för alla fina presenter hon fick.
Kram på er alla!!!





Grattis...

Den 21   2007 klockan 04:16 på morgonen så låg hon äntligen på min mage. En liten flicka som kom att heta Vilda.



Idag fyller denna lilla "skruttan" " år.
Man kan inte tro att tiden skall gå så fort.

Så nu säger jag,




Till min lilla "Skrutta".



Nu skall vi börja göra iordning för kalas. Skall juh göra tårta också hehe.
Ha det så gott!


VILDA 2 ÅR!!!



Har...

haft fullt upp så jag har inte orkat blogga på ett tag nu. Men tänkte att det va på tiden att jag tog mej lite tid. Har äntligen börjat träna fotboll igen.



Jättekul och jätte jobbigt. Min kondis är juh inte riktigt som den skall eftersom jag inte har tränat på ett tag. Men sen har jag och Jhon bestämt att vi skall börja springa tillsammans också, på Tisdagar och Torsdagar. Så jag hoppas att jag skall kunna bygga upp en bra kondis efter ett tag.
 




I morgon fyller våran lilla "Pinkis" 2 år. Shit vad tiden går fort. Hinner inte riktigt med. Johans föräldrar och Ida kommer hit från Småland. Sen kommer min mamma och Mikael. Tror att min mormor också tittar förbi. Så vi kommer att ha lite att göra för vi måste ha två kalas pga att vi får inte plats med alla i lägenheten. Men det ordnar sej. Skall göra iordning här hemma lite sen men har inte haft någon ork ännu. Får ta det steg för steg hehe. Inte stressa. Tvätten blev jag klar med igår också bytte jag lakan i Vildas säng. Det behövdes tyckte jag. Sen så va jag och Jhon ute och sprang. Kändes riktigt bra. efter det hände inte så mycket mer än att vi åkte och handlade present till Vilda och mat till oss.

Nu skall jag börja röja lite men ni får ha det så gott!!!



Idag...

Är Manchester United Liga mästare än en gång!
Vi spelade mot Arsenal och det blev 0-0 och det räckte till liga guld.
Känns jätte bra!
Hoppas på att vi kan vinna CL också men det får vi se den 27/5.



 GLORY GLORY MAN UNITED

Besviken...

Dagens ris går till kvällens 14/5-09 Servitörer/Servitriser på Burger King på Backaplan. Snacka om dålig service! Jag skulle in och köpa nått att äta kl 21:30. Fick stå och vänta hur länge som helst så när ingen kom gick jag. Det som retade mej mest e att det va en tjej inne i köket som såg att jag stog och väntade och hon inte ens ropade på någon om att det fanns gäster i luckan. Till henne säger jag: Sök ett nytt jobb som inte handlar om att ta hand om gäster för det klara du tydligen inte. Sen finns det nått annat med snabbmatsrestauranger som stör mej. Kommer man en halvtimme innan dom skall stänga och vill ha en milkshake så får man ofta svaret att: Nej det går inte för att vi har tvättat maskinen. Hallå, ni har inte stängt ännu och jag vill ha en milkshake. Den skall städas efter ni har stängt. Service kallas det. Jag vill ha det jag beställer, inte det som ni har över bara för ni inte orkar städa efter ni har stängt dörrarna. Så, skärp er!!!


Idag...

började dagen rellativt lugnt. Lämnade Vilda hos dagmamman och gick ner till torget för att hämta Metro. La mej sen på soffan, läste klart tidningen och däckade sen. Johan drog till gymmet och jag tittade lite på tv innan det va dags att hämta Vilda igen. Fick veta att dom skulle ha trollfest i morron så jag har gjort en trolldräkt nu ikväll. Blev faktiskt rätt så nöjd.
Har också tränat fotboll med mitt nya lag idag. Jätte kul men är juh skit trött. Kondisen är juh inte va den har varit precis. Känns att man inte ha tränat på länge. Kanske skall vara med på matchen på Söndag. Shit, känns hel konstigt, Jag spela match. Kommer behöva syrgas med mej för att överleva hahaha.

Skulle juh lägga upp bilder från Slottskogen. Dom kommer nu.

Hästar e kul, fast lite skrämmande.


Massa djur att klappa.


STOR & liten
 

En prickig liten gris hehe


Små söta kycklingar


Halvt kanin och halvt människa, eller??


Vacker


Dom är nog tunga dom där hornen


Här ser man fjädrarna bättre.


Skogens konung


En liten söt sak hihi.


Busan på lekplatsen


Nä, hon ville inte åka ner.



Sov så gott nu alla kramar på er!!!


Wiiiee...

Sol, sol, underbara sol.


Hoppas det håller i sej. Vill inte ha mer regn nu. Är trött på det!
Väntar nu på att Veronika skall sms:a och säga att dom är på väg till stan för då ger jag mej av hemifrån. Skall in och kolla efter nya fotbollsskor och benskydd. För det kan jag behöva. Mina fotbollsskor är för små och benskydden är utslitna.
Jaja, nu skall jag bege mej.
Kommer lägga in kort senare om jag har tid och orkar!

Kram på er alla.
Skänker er besökare varsin ros : )

:)...



Hur har ni det? Själv så e det bara bra.
Idag så har det varit fullt upp. Börjar dagen med att Johan skulle in till Arbetsförmedlingen för att prata med dom angående A-Kassa. Han skall juh börja plugga snart så det e mycket som måste ordnas med pengar. Sen så ringde jag i morse till A-Kassa för att få reda på om alla papper vad i sin ordning så man får några pengar i slutet av månaden. Det visade sej att Volvo hade gjort nått fel med mitt arbetsgivarintyg. Dom hade inte skrivit tillräckligt med timmar på mej i Februari så nu får jag antagligen vänta lite till på pengarna för Volvo gjorde fel, SUCK!!!! Att det alltid e nått som strular.



När Johan sen kom hem så gjorde vi oss iordning för att åka till Slottskogen. Tro det eller ej, vi kom iväg dit denna gången. När vi väl kom fram till parkeringen så började det spöregna och hagla som sjutton så vi fick sitta kvar i bilen i 10 minuter. Vilda tyckte inte det va jätte kul men efter en stund så slutade det juh iallafall. Så vi gick och kollade lite på djuren och Vilda va inne på barnens Zoo och fick klappa lite :) Sen gick vi till lekplatsen så hon fick leka av sej lite. Hon hittade några barn där som hon lekte i sanden med. Efter typ 2 ½ timma va det dags att åka hem för Johan skulle köra stridsbåt idag. Får stanna längre nästa gång. Lägger upp bilder i morgon när jag har fört över dom till datorn ; ) 



När vi kom hem så däckade både jag och Vilda i soffan. Helt utslagna va vi bägge två. Vilda sov i mer än 2 timmar. När jag vaknade så ringde jag Veronika för hon hade skickat meddelande medans jag sov. Vi kom underfull med att vi skulle in till stan i morgon för att kolla runt lite. Det blir, hon, jag och hennes syster. Galenpannorna. Sist vi va i stan tillsammans så blev allt helcrazy. Hade skit kul. Så vi skall in till stan i morron vid 12 tiden. Innan det skall jag lämna Vilda hos Dagmamman. Det va två veckor sen hon va där sist pga hennes mage. Så det e dags att hon får leka med sina kompisar igen.



Sen när  Vilda väl vaknat så va det bara att klä på henne för jag skulle till Rambergsvallen idag för att kolla in Häckens Damlag som jag kanske skall börja i. Jag och Vilda mötte upp Jörgen vid spårvagnen och begav oss till fotbollsplanen. När vi väl kom fram så såg vi bara småtjejer som sprang runt där. Det visade sig att damerna inte tränade på den planen längre men det gjorde inte så mycket för jag träffade tränaren för laget. Hans lilla dotter spelade tydligen match så snacka om tur i otur. Vi diskuterade  lite och kom fram till att jag skulle hänga med på Onsdag istället. Så på Onsdag skall jag spana in mitt kanske framtida fotbollslag. Skall bli kul att få börja spela igen. Har saknat det jätte mycket!



Nu så ligger Vilda i soffan och skall väl egentligen sova, men vägrar som vanligt. Jörgen står ute i köket och lagar lite mat till honom och mej för vi har inte ätit något ännu. Jag hade juh tänkt att vara snäll och vänta på Johan men han hade juh ätit värsta jäkla snobb buffen. Den lilla "Grisen" ; ) Men men, jag tror våran mat blir toppen med. Jörgen e juh kocken själv hehe!
Nopp nu e det nog dags att säga,


Jag...

Är bara tvungen att slänga in en kommentar om tvprogrammet "Talang". Jag satt och kollade på det tidigare idag. Medans jag kollade så frågade jag mej själv, vad är talang i Juryns ögon? Det kom in två killar som skulle trixa med en bandyboll i luften med hjälp av varsin bandyklubba. Dom kom inte vidare. Sen kom det in en grupp med damer som bara fjantade runt (skulle väl likna komik eller nått annat,kul va det inte iallafall!!) och dom kom vidare. Jag kan säga själv att jag kan inte trixa så med en bandyboll så som killarna gjorde men jag kan absolut fjanta runt så som damerna. Talang för mej är något som inte många kan göra. Så programmet Talang är rena bullshit tycker jag. Sen tycker jag att dom skall ta bort alla dom som kommer dit för att sjunga. Det finns så många andra program som tar upp just sångtalanger.

Jaha...

Vad skall man hitta på idag? Någon som har nått tips? Funderar på att packa in Vilda i bilen och dra till typ Slottskogen eller bara gå runt lite på Liseberg. Men jag vet inte vad min kära sambo har att säga om det. Måste göra nått kul med lillan idag pga att vädret dom andra dagarna inte har varit så roligt så det har blivit mycket innesittande tyvärr. Idag så skiner juh solen iallafall men det blåset lite. Får väl stå ut med det. Så då får man passa på att vara ute lite.




Ikväll vet jag heller inte hur det blir. Pratade nämligen med Daniel igår och vi sa att han skulle komma över och käka lite. Men man vet aldrig hur det blir när det gäller honom hehe. Han och några till åkte juh ner till Halmstad igår för att dricka öl och då vet man aldrig vart han hamnar dan efter ; ). Det e juh match idag med, United möter City. Skall bli en mycket spännande match. Jag ser City ibland som Uniteds Akilles Häl. Men dom får inte losa mot dom idag. Då blir jag galen : D.



Nu skall jag sätta mej för att äta lite frukost och diskutera dagens bestyr men Johan. Får hoppas att vi kommer fram till nått kul så vi inte sitter inne hela denna dagen med. Behöver nog lite miljöombyte. Det behöver Vilda med så hon kan få springa av sej lite. Då kanske hon somnar lite tidigare i kväll än hon brukar göra.

Ha en bra dag!

Idag...

ser juh vädret lite bättre ut, men det blåser som sjutton.


Det e nu man skall ta fram paraplyt och leka Mary Poppins hehe. Johan är ute och kör stridsbåt. Idag fick Daniel åka med men tyvärr så blåste det för mycket för att jag och Vilda kunde åka också. Vill juh inte att hon skall bli rädd för att åka båt nu när det snart är sommar. Hade juh varit trist.  Så det får bli en annan gång. Just nu så händer inte så mycket. Jag sitter i morronrock och Vilda sitter och läser böcker och tittar på tv i soffan. Får se vad man hittar på sen när Johan kommer hem. Lockar fortfarande inte så mycket att gå ut pga blåsten. Vilda riskerar att blåsa bort.



Nu måste jag sluta för Vilda e arg för jag sitter framför datorn, som vanligt. Hon e alltid arg när man sitter och kollar lite för då får inte hon all uppmärksamhet.
Jaja, ha det så gott. Kramar.




Jag...

vill slå ett slag till våran kära A-Kassa som fungerar så bra....eller inte.
Jag hoppas för allas skull som har jobb att ni aldrig får sparken för det är ett rent h_lvete.
Hur kan det komma sej att det skall vara så svårt att få ut pengar till dom som behöver det. 
Jag har jobbat och slitit på Volvo i 5 år, sen fick jag sparken pga att marknaden inte går så bra just nu.
Så då behöver jag söka A-Kassa som jag har betalat in till varje månad när jag har fått lön så att jag skall kunna få någon hjälp om det nu skulle vara så att jag få sparken någon gång i framtiden.
När man väl har fått det så tar det månader innan första utbetalningen kommer.
Ringer man och frågar vad det är som händer så blir svaret att dom har så mycket att göra just nu, det är därför det tar sån tid.
 Men hallå, anställ fler personer som kan hjälpa till då.
 Bara för att ni har mycket att göra så stoppas inte mina räkningar för det.
 Betalar jag inte så kommer dom till inkasso och sen så går dom till kronofogden.
 Då har jag fått en prick och kan inte söka lån i framtiden när jag vill köpa ett hus eller nått annat.
 Allt det pga att jag inte fick mina pengar i tid från A-Kassan.
Sen tycker jag att ni som jobbar där borde ha lite mer medkänsla.
 När man ringer så blir man ofta emottagen på ett otrevligt sätt.
Hallå, att söka A-Kassa är inte nått jag vill göra utan det e ett nödvändigt ont för mej i detta läge.
Ni får eran lön varje månad, det får inte jag just nu så hjälp mej på bästa sätt istället får att sucka åt mej.
Om inte jag betalade in till A-Kassan i tid när jag hade jobb så blev jag lidande, när ni inte betalar till mej i tid så blir jag också lidande pga att mina räkningar inte blir betalda.
Vart e rättvisan där, berätta det för mej.

Ni som läser detta inlägg, ge mej gärna erat tycke i detta!!

Ha det jätte bra!


Snyft...

Regnet det bara öser ner.


Jag är bara så trött på allt detta vatten nu som kommer från himlen. Jag som hoppades på att det skulle bli soligt och varmt idag men det va väl för mycket att be om. Tror snart att hela sommaren kommer bestå av regn, regn och åter regn. Usch och fy vad trist. Jag vill kunna gå ut och leka med Vilda utan att behöva bylta på henne tonvis med kläder. Plus att man måste krångla på henne regnkläder och stövlar med. Vart tog solen vägen som vi fick njuta av för en tid sen? Den bara försvann igen. Jaja, finns tyvärr inte så mycket att göra åt det.




Idag så vet jag inte vad vi skall hitta på ännu. Förutom att Daniel skall komma hit. Sen får vi se om vi hänger med Jörgen för att kolla in hans mammas nya frisersalong. Men det är inte försen ikväll. Så det som står närmast på schemat är att äta, duscha och göra mej i ordning för dagen. Har inte orkat göra nått ännu så jag sitter i Johans morronrock. Vilda sitter och kollar på sin Musse. Johan e och tränar...tror jag eller så e han i skolan. Kan inte alltid hålla kollen på vad alla är hehe. Nej, nu e det dags för mej att sätta igån med dagens alla bestyr.

Ha det så gott!



Varför...

ens gå upp ur sängen när det bara regnar hela tiden? Vart tog det fina vädret vägen. Vill sitta i solen och njuta av värmen istället för att sitta inne och inte kunna göra någonting bara för att det öser ner ute.



Idag skall jag till Arbetsförmedlingen för att vara med på ett möte. Kul, eller inte alls. Känns helt onödigt tycker jag pga det att dom har aldrig varit till någon stor hjälp tidigare när jag har behövt jobb. Har alltid hittat dom själv. Men går jag inte så blir det ingen A-Kassa och pengar behöver man juh alltid. Får se bara när jag får första utbetalningen och hur mycket det blir.  Det är juh tydligen 7 dagars karens, som om man inte får lite pengar ändå från dom. Känns skit vill jag bara säga. Jaja, bara hoppas på att man klarar sej på det man får.



Vad som sen händer efter detta möte har jag ingen aning om ännu. Vi måste nog hitta på något för Vildas skull så hon kan få ha lite kul också. Hon har inte varit hos dagmamman på två veckor nu så hon är lite rastlös. E inte så lätt att hitta på nått när vädret inte e på våran sida heller. Just nu sitter Vilda och tittar på Playhouse Disney. Hon väntar på att Musse skall börja. Det är det första hon säger på morgonen, Musse, Musse. Då är det bara att gå upp och sätta på tv:n så sitter hon lugnt och tittar en stund. Då passar jag på att duscha och göra mej i ordning så är jag färdig när Musse e slut.




Pepsi e och hälsar på oss.


Mycket spännande tycker Vilda.
 

Pepsi


Är och tittar på kossorna och kalvarna.


Kossor, kalvar och nästan nyfödda lammungar.
 

Undra vad hon har fått syn på här??


Ute och spatserar i sin egna lilla värld.


Spelar lite boll vid havet.


Sen bygger vi lite sandslott.


Nu skall jag göra mej iordning för att åka.
Ha det bra alla.




Tyckte...

det va lite längesen jag la upp kort på våran lilla Sessa. Fast jag tycker inte man kan kalla henne lilla längre för hon fyller juh snart två år. Sen har hon faktiskt kissat på pottan en gång. Det va lite kul faktiskt. Så snart får pott-träningen börja på riktigt. Sen så mätte jag henne igår med. Jisses vad hon växer. 89,5 lång är hon nu. Måste uppdatera lite på bloggen om hennes längd. Va ett tag sen sist. Men skall ta tag i det.

Men nu lite kort på Sessan.

Efter en dusch är det gott att värma sej i täcket.


Bus
 

Alltid kul att gunga.


Våran lilla apa.


Sen lite balansgång.


Så här trött e man i bilen.


En lite promenad på kvällskvisten.


Ha det nu så bra!!




Jepp...

Nu har jag lite tid över för att lägga upp lite bilder och några Citat från Daniel i Lördags.

Vill varna folk för delar av detta inlägg kan vara barnförbjudet : )

Som sagt, jag och Johan hade fest hemma hos oss i Lördags. Tyvärr kom det inte så mycket folk som vi trodde skulle komma. Men jag vill tacka er som kom för jag hade skit kul!!! Va längesen jag skrattade så mycket som jag gjorde då. Tack för hjälpen Jörgen med tilltugget. Snittarna gick åt ganska snabbt och bålen tog slut med. Måste säga att bålen va riktigt giftig. Hade lagt frukten och bären i sprit 6 timmar innan så det blev två riktigt starka men mycket goda båler. Jag kunde juh också dricka pga att min mamma kunde vara barnvakt. Jag levde på bål hela kvällen och det kändes efter ett tag vill jag säga. E inte riktigt van att dricka hehe. Men kul hade jag!

LITE BILDER FRÅN KVÄLLEN

Vi börjar med en bild på allas våran Karl-Kurt


Patrik tycker att frukten i bålen e godast!


Början av kvällen. Lite blandade bilder.
  

Mmmm..Jäger e gott, eller inte hehe!


Blir mindre disk på detta viset hihihi!!


Fast det va bara jag och Mikaela som shotta, dom andra drack direkt ur flaskan.
 

Man kan juh undra hehe!


Jhon ville pröva mina högklackade skor.


Balansen är inte på topp!


Hmmm, hur tänkte dom här?


Det är manligt med ryamatta på bröstet.


Slick i örat...eller nått.


Vem pratar Johan med??


Arga leken igång.


Puss älskling.


Favvo Blicken.


Snyggast i stan hehe.


Jag kan jag med.


Partybrudarna.


Nu kommer Jack fram ur skåpet.


Blandade grimaser.
 

Vem gömmer sej bakom Mikaela??


Mmmm så mysigt.


Vi slutar med ett kramkalas!!



Sen har jag lite Citat jag skall lägga upp som jag fått från Daniel i Lördags kväll. Vissa citat måste man varit med på festen för att fatta men har fått tillsägelse att lägga upp dom med.
PS. Vissa är barnförbjudna och känsliga personer varnas.


Jag är kåt som en Knullbagge

Jag har också gröna trosor

Melon e bra skit

När jag har sex så har jag en knullburk

Har jag glömt handduk tar jag ett kuddöverdrag

Hur gick det med Naomi Cambell...(Nomy-Cocaine)

I morgon kommer jag vara helt lam i benen eller ja, helt orörlig iallafall

Jag har kelat med en tvättbjörn i Grekland

Antingen är det varmt här inne eller så är det jag som är het

Dipp är rätt porrigt ändå

Nu är jag fuktig

Jag kan aldrig röra kuken innan...

Åh kolla Jordnötsringar

Eller så finns det dom man vill gå ner på...




Ha det så bra nu!!
CIAO!!










Vet...

att jag lovade några ett roligt blogginlägg om festen som vi hade igår. Men jag orkar inte ikväll. Har inte hunnit kolla igenom alla kort för att välja ut dom jag skall ha med. Sen har jag inte hunnit lägga över dom på datorn. Men jag skall försöka få lite tid över imorgon för det.

Nu skall jag slänga mej i soffan och inte göra nått hade jag tänkt.

Ha det gött!!

CIAO


Ingen...

LUST!!!!!!!
Bra med framförhållning!!!

RSS 2.0