Hmm...

Nu har det gått en dag och man har hunnit smälta lite av det dom släppte på oss igår på jobbet.
Det känns riktigt jobbigt allt detta som händer nu.
Vart f-n skall man ta vägen?
Vad skall man jobba med?
Hur f-n skall man klara sej?
Vi får väl ta vårt pick och pack och flytta ner till Småland eller nått!
Här finns juh inga jobb kvar som man kan ta pga att man måste ha flera års erfarenhet överallt.
BLÄH!!

pissed

Sen blir jag lite förbannad pga att det går gamla mellan 50 och 60+are på jobbet som mycket väl skulle kunna gå hemma på pension. Men nej då. Då får dom som är unga och dom som behöver jobb sparken. Hallå, är det något företag som tänker på oss yngre?? Alla äldre klagar på att dom inte får någon chans i arbetslivet efter 50 men det e bullshit. Vi yngre får ingen chans för vi har ingen erfarenhet. Hur f-n skall man få det när ingen ger än någon chans.

Så jag har bara en sak till...

fu1 alla företag som inte ger dom som inte har någon erfarenhet en chans!!


...


Vackert höst träd mitt i allt det mörka.



Vad tycker ni??

???...

pissedVa F-N SKALL MAN GÖRA NU?helpless

helpless

pissedpissed

SUCK!!

Ja...

Vad har man gjort sen sist man skrev...I Fredags så va vi på födelsedags fest hos Angelica. Min mamma och Mikael va snälla och hade Vilda så vi va barnlediga. Hade jätte kul. Vann en tävling som dom hade och priset va ett helrör med massa blanddryck, mums. Men jag ville inte bli för full pga att jag ville inte vara bakis när vi skulle hämta lillan.


Mamma och Vilda förra julen.


 




Födelsedagsbarnet.(lite suddigt)
 

Sen i Lördags efter vi hade hämtat Vilda hos mamma och Mikael hade vi påhälsning av Jhon och Linnea. Dom va där och tittade på United matchen sen så busade Vilda och Linnea.


Fullt med leksaker överallt.
Vilda passade på att bajsa utanför blöjan så det blev juh till att bada henne mitt upp i alltihop.



Sen satt jag, Vilda och Linnea i fåtöljen och tittade på film som vi har spelat in på Vilda.
Lite trångt va det men men det gick juh!


 
På kvällen fick jag mej ett ryck och fick för mej att jag skulle köpa ett Nintendo Wii. Så Johan kollade igenom blocket och hittade ett Wii för bra pris och lite grejer till. Så nu spelas det för fullt när Vilda tillåter.

I söndags så gjorde vi ingenting. Bara latade oss. Jag låg i soffan och slöa och Johan spelade Wii. Vilda lekte och busade. Stod på bordet och dansade för fullt.

 

Idag (Tisdag) har Vilda blivit fotograferad med dagbarnen. Det gick väl sådär. Hon va inte på sitt bästa humör men tillslut fick vi ett fint kort på henne när hon skrattar, tyvärr tittar hon inte in i kameran men det gör juh inget tyckte vi!
Sen kom hon med på gruppfotot tillslut. Men då va juh nappen tvungen att vara med.
Jaja, hon va juh med iallafall. Det är juh det som räknas tycker jag.

Nu skall vi strax äta så jag säger tack för mej för denna gång!! Kram.

Hittade...

Ett sådant sött kort på lillan när hon va 6 månader så jag va juh bara tvungen att lägga upp det här!!!
Enjoy!!



Världens busunge!

Vilken...

Av dessa bilder föredrar du??
Ge mej en kommentar!




Eller



Samma Göl fast från en annan plats!!


Ja...

Jag vet att jag inte har skrivit på länge men jag
har inte haft varken ork eller lust till det. Men nu har
jag tagit mej i kragen.:clap1 Vi har varit nere i
Småland och Johan har varit i skogen och jagat
älg. Men han fick inget. Det va juh synd för man
hade juh behövt fylla på frysen med älgkött! Men
vi fick med lite ändå från hans föräldrar. Vilda har
haft mycket för sej i Småland.
Tittat på kossor (hennes favvo djur)och hon har
tittat på får, hästar, katter och en hund.
Sen har hon lekt i sandlådan och gungat.
Hjälpt till att plocka äpplen har hon
också gjort. Jätte duktig va hon. Så det har varit
fullt upp hela den veckan vill jag lova!! I Lördags
åkte vi tillbaka till Vetlanda för dom skulle inte jaga
på Söndagen. Då va vi ute och promenerade i parken.
Vilda matade ankorna.  
Så blev det en snabbvisit till Gammel-farmor också.
Sen va vi på 2års kalas hos Inez.
Tänk va tiden går fort!! Barnen växer för fort enligt min
mening. Snart växer väl Vilda ifrån mej. Hon fyller juh ett och ett halvt om en månad. Tyckte inte det va så längesen jag låg på bb och höll min nyfödda bebis i mina armar. Jaja så e juh livet. Barn växer och man själv blir bara äldre och äldre.




Här gungar vi en stund. Jätte kul : )


Här hjälper Vilda till att plocka äpplen. Duktig flicka!


Måste leka lite i sandlådan innan man ställer in den för vintern.


Ute och busar på vägen.


En promenad gör kroppen glad! : )


Herren på täppan hehehe.


Våran lilla ängel!<3

Vi har börjat skola in Vilda hos Dagmamman. Det går sådär säger Johan. Svårt att få upp lillan på morgonen för hon tycker om att sova hihi! Men hon vänjer väl sej tillslut. Även fast det kommer att bli svårt. Kommer bli jobbigt sen när Johan börjar jobba dag när hon måste upp ännu tidigare. Vi börjar juh 6:42 på morgonen så då måste man lämna henne vid 6:00. Men jag tror att vi kommer se till att vi får börja lite senare första perioden en av oss så hon får vänja sej lite i början.

Mammas och pappas busa.<3


Bara bus!<3


Våran sötnos.<3


Nu är det dags att sluta men ni får ha det jätte bra!!
                                     byebye

måste...

erkänna att Sverige gjorde en riktigt bra match mot Portugal idag! Synd bara att dom inte fick in nått mål på alla chanser dom hade. Sen vill jag klaga lite på Herr Lagerbäck som inte byter ut spelare som är jätte trötta.
  
Har man utvilade spelare på bänken så se till att använda dom för f_n. Då kanske vi kunde fått tryckt in ett mål om det hade varit någon som hade orkat springa i slutet. Dags att byta ut Lagerbäck tycker jag.
Men annars...bra gjort Sverige!



Har annars haft en bra dag. Har åkt bil ett tag på morgonen för vi är i Småland nu. Det tar juh en stundatt ta sej hit. Första timmen sov jag och Vilda. Men sen så ville inte Vilda sova längre så då fick jag vakna till och hjälpa Johan att underhålla henne lite. Det är inte så lätt ibland, för när vi hade ca: 20 minuter kvar att åka så va hon jätte ledsen och ville ingenting!


Men allt blev bra när vi kom fram. Då va man så glad så. Vi gick hem till Gammel Morfar också och hälsade på en liten stund. Där tog vi fram lite leksaker och busade en hel del. Men vi kunde inte stanna så länge för vi skulle köpa barnmat innan vi skulle hem och äta mat. Så det blev en snabb visit. Sen va det som sagt mat som gällde. Köttfärslimpa, som Vilda mumsade i sej med glädje. Sen så gick Vilda, Johan och Ida bort till Phillipssons för att titta på deras nya kattunge.


Så jag fick en stund för mej själv, kan vara skönt ibland vill jag lova!
Nu sover lillan så gott i sin själsäng. Vi har tittat på match och ätit kyckling enciladas som Ida lagade till oss, riktigt gott måste jag säga!
Men det är nog snart dags för mej med att sova för jag är jätte trött efter bilresan och dagen som har varit så...
Ha det nu så bra så skriver jag när jag får tag på en dator nästa gång.

Kram på er alla och

Sov gott!!

idag...

fick vi reda på vilka som kommer få sluta på jobbet. Dom som började senare än våren 2006 måste tyvärr sluta. Vilken månad som gäller vet vi inte. Så det blir ca: 15st från våran avd som kommer att försvinna. Trist! tdown
Hoppas på en vändning nu så att orderbanken kan gå upp lite annars så kommer väl flera att ryka. Man är juh lite nervös att flera kommer att få gå. stressad Jag och Johan har jobbat sen 2004 men blir det sämre så kanske dom varslar flera och då kanske man är i farozonen. Hade juh inte varit kul om båda måste sluta jobba samtidigt. Blir jobbigt med ekonomin då!
Idag slutade jag tidigare för jag skall ha min Grand Opening, så är tvungen att göra iordning lite hemma innan alla kommer! Det jag säljer är  Herbalife Är du nyfiken på vad det är så fråga gärna...jag har en GÄSTBOK så det är bara att fråga på!!!











Detta är våran lilla gulliga nybadade och nyklippta skrutta i sin söta badrock.
Hon slog i sina framtänder i bordet idag så att det började blöda och morsan hennes fick juh lite panik och Johan svarade inte i  TeleFon så det gjorde juh inte saken bättre precis. Men hon slutade gråta och sen va allt bra igen. Tur va väl det!! Så slapp man åka till akuten.









Idag har jag varit riktigt förbannad på våran dator!! _pccrash_ Ibland vill den bara inte fungera som jag vill! Då blir jag så trött att jag vill slänga den i väggen eller nått!

Måste packa idag med eftersom vi skall ner till Småland och vara där i över en vecka för Johan skall jaga älg.algflagFår hoppas att han kan få skjutit en denna gången för nu har vi inget kött kvar i kylen. Lite trist för älgkött är jätte gott!

Nu måste jag sluta och jag kommer kanske inte skriva på hela nästa vecka pga att det inte finns någon dator där vi kommer att vara. Så ni får ha det så bra så länge

_stimpy_

CIAO


idag...

är jag väldigt trött! Har gått och gäsp hela dagen på jobbet. Men men pricken övet i:t va juh att jag försov mej i morse. Inte roligt alls! Allt detta pga att våran lilla sötnos inte vill sova på natten utan vaknar och skriker för full hals utan att vi vet varför hon skriker. Tror att hon drömmer mardrömmar eller nått. Hoppas att det snart går över för jag måste få sova annars blir jag snart galen hehe! På Fredag skall jag ha min Grand Opening för mitt företag hemma hos mej. Hoppas att det kommer mycket folk och hoppas att dom är intresserade!!! Så vi får la se hehe! Nej nu skall jag gå och kolla lite på tv innan vi skall hitta på nått annat


:banana
Ha det gott nu!!

Har...

kollat på fotboll nu.
Manchester United mötte Blackburn på bortaplan.
United gjorde en jätte bra match.   bravo
Det blev 0-2 till United. Brown och Rooney gjorde varsitt mål.
victory

<3Har ni sett ett sånt sött United fan någon gång?? Hihi <3


Pappa upp i dagen! : )


Ha det så bra nu!!

sidhug


lite...

busbilder på våran lilla pussgurka!!

 



 

Kolla ögonfransarna!! Vill också ha sånna!!


 



 

byebye så länge!!


vill...

bara ge min stora idol en hyllning på min bloggsida.
 Varje gång denna underbara sångerska börjar sjunga blir jag tårögd! sad1
Hon har den mest underbara sångröst som ingen kan mäta sej med.
En av mina högsta önskningar är att se henne live.



Céline Marie Claudette Dion - ibland stavas namnet Celine Dion - född 30 mars 1968 i Charlemagne, Quebec i Kanada, är en popsångerska.

Céline Dion är en av världens största artister. En av hennes största hitlåtar är My Heart Will Go On från filmen Titanic 1997. Dion skulle ha genomfört sin andra spelning i Sverige år 1998, men hon kom inte på grund att hennes man René drabbats av cancer.

Dion började sjunga i sina föräldrars restaurang "Le vieux Baril" redan som liten flicka. 1981 skickade hennes mor och bror in ett kassettband med Dion som sjöng en sång som hennes mor skrivit, till skivbolagschefen René Angelil som snabbt ordnade ett skivkontrakt till den tolvåriga Dion. Med sin första skiva D'amour ou d'amitié slog hon igenom och blev den första kanadensiska artist som belönades med en guldskiva i Frankrike. Under 1980-talet släppte Dion ett flertal skivor i de fransktalande delarna av Kanada där hon snabbt kom att tillhöra de största och mest populära artisterna.

1988 engagerades Dion för att representera Schweiz i Eurovision Song Contest i Dublin, Irland. Med endast en poängs marginal till tvåan Storbritannien tog hon hem segern med Ne partez pas sans moi. Segern öppnade dörren för en internationell karriär, och ett par år senare kom det definitiva genombrottet med Where Does My Heart Beat Now och Beauty and the beast till Disney-filmen Skönheten och odjuret. Under 1990-talet stärktes Dion ytterligare som en av världens mest säljande artister med låtar som The Power of Love, Think Twice, Because You Loved Me, I'm Alive och My Heart Will Go On till filmen Titanic 1997. 2000-2002 höll sig Dion frivilligt borta från musikbranchen för att ägna sig åt sin familj, men kom sedan tillbaka med en storskalig Las Vegas-show titulerad A New Day.... Showen är en blandning mellan sång, dans och visuella effekter och har varit utsåld varje kväll sedan mars 2003 då den hade premiär.

Sedan den 17 december 1994 är René Angelil både hennes man och manager. De har ett barn tillsammans, René Charles Angelil (född den 25 januari 2001).

Céline Dions framgångar inkluderar sånger på både engelska och franska.

Hennes senaste album, Taking chances, som kom ut i mitten av november, 2007, har redan sålt i guld i Sverige (över 30 000 skivor.), och har legat som bäst på en 8:e plats på den svenska albumlistan (v.47, 2007)

Célines "Taking chances tour 2008-2009", har dragit igång, och premiärén av hennes turné skedde den 14 februari, i Johannesburg, Sydafrika. Den 7:e juni 2008, sjöng hon i Globen, Stockholm. Senaste gången hon besökte Sverige var för 11 år sedan (1997).

I slutet av maj 2008 kom en samlingskiva med Céline Dion ut. Samlingsskivan inkluderar skivorna "A new day has come", "Let's talk about love" och "Falling into you". Den har redan legat 3:a på albumlistan två veckor i rad (v.22 och v.23).



_openflower3_Så, är det någon mer som älskar denna underbara sångerska?? _openflower3_



kommer...

ni ihåg blombuketterna jag och Johan gav varandra när vi hade våran ett års dag??



Dom har juh så gott som vissnat nu, men jag ville inte slänga dom helt så jag tog mej för att göra ett blomsterarrangemang.

Tog lite kort ur flera vinklar så ni kan se hur det ser ut.

 

 

Blev faktiskt riktigt nöjd med det!! t_up

Du kan väl säga vad du tycker! Skulle vara kul att få ett uttalande av andra!

Ha det gött så länge!

 bearhug

idag...

är jag ledig. Vi har Gul dag på jobbet.
Men det känns ändå inte jätte kul pga att dom skall säga upp så mycket folk nu. Man vet juh inte om man sj får gå. Jag har varit anställd på Volvo Lastvagnar i ca:4 och ett halvt år så man vet inte om man går säker ännu! Så det är inte så roligt.



Så, är det sista halvåret som man jobbar nu eller har man lite tur och får behålla jobbet?? Spänningen är olidlig. Det är kanske sista gången man bygger lastbil snart.

Kommer med mer info när jag vet vad som händer.

Idag skall jag busa med min lilla Skrutta!! Får passa på när jag är ledig. Men först e det blöjbyte som gäller tydligen...det börjar lukta lite icky hihi. :S

Ha det bra så länge!!

slkiss


RSS 2.0