Helgen...

har varit bra. Lugn och skön. I Fredags så va vi hemma och gjorde inte så mycket. Men såna dagar kan vara sköna ibland! Att bara slappa och inte behöva tänka på någonting!
I Lördags så åkte vi till Anita, Jhon och lilla Linnea på kvällen. Tyckte att Vilda kunde få leka lite med sin kompis för dom har inte träffats på ett tag pga sjukdom. Linnea har börjat sitta upp nu lilla Sessan. Hon är så duktig. Hon börjar säkert krypa snart med så som hon stog på alla fyra hehe, så sött! Jag har börjat ge upp hoppet på att våran Skrutta skall börja krypa så jag har börjat vänta på att hon skall ställa sej upp och gå istället. Hon kan åla sej fram men hon gillar inta att ligga på magen men hon tar sej fram iallafall! : ) Anita va på 25års fest men hon kom hem lite senare på kvällen och hittade sin lilla busunge vaken. Linnea vill inte sova hihi!! Men med lite mat så funkar allt så hon slocknade sen.
Johan ringde till Daniel och han hade lite party så vi tog med oss Jhon och stack dit. Vi hamnade i ett spel men charader. Skit kul!! Höll juh på att skratta på mej. Klockan gick och det va dags att åka hem och lägga lillan. Hon hade redan somnat i Daniels säng hihi.
Sen va Lördagen en slappa dag till. Mikaela va här och vi åt Pizza och tittade på fotboll. Men United fick bara oavgjort...jaja dom förlorade juh inte iallafall!

Sen kommer vi till idag. Vi har varit ute och gått i det fina vädret. Får juh passa på när det inte regnar! Sen hade Johan bråttom till jobbet. Sen har lillan lärt sej att ställa sej upp med hjälp av bordet. Jätte duktigt! : ) Blev lite paff hihi! Men nu skall jag gå och göra i ordning mat till Vilda för hon börjar bli trött och hungrig. Kramar på er alla!! : )

Gott att tugga på halsbandet hihi : )
image152

image153

Här står man upp ja : )
image154

image155

Kommentarer
Postat av: Danne

Ok. Jag bestämde just att Vilda är den sötaste ungen på planeten.

2008-04-08 @ 02:57:44
Postat av: moster jessica

Ååååh lilla gullungen, moster saknar dej massor,, syns på fredag hoppas jag! puss puss

2008-04-09 @ 21:17:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0