Denna...

veckan har varit en sjuk vecka för mej och Vilda. Jag har varit eller är förkyld och orkeslös, Vilda är förkyld och hosig. Sen på natten har hon lite feber men den sjunker sen på morgonen. Hennes hosta är inte allt för rolig heller. Ibland hostar hon tills hon nästan spyr. Stackars lilla gumman. Men vi va ute en stund idag i solen. Det va skönt, kan juh inte sitta inne hela veckan när solen steker utanför. Det va juh bara att ta på sej lite mer kläder så man inte skulle bli mer sjuk sen gick vi till våran lekplats. Där lekte vi i sanden en stund sen gungade vi. Efter det somnade vi en stund i solen. Va jätte skönt med frisk luft!! Nej nu måste jag sluta. Kram på er alla!!

Först lite bus inne!! = )


Sen lite lek ute i sandlådan!! = )

Vattenkannan är riktigt rolig!!


Nu ligger jag utslagen på pappis mage. Natti natti!! = )

Här...

äter Vilda sin första egna glass. Mumma = ) Banansmak.


Glass är gott!! Kramar på er!!

Hemma...

och e förkyld som f_n idag. Mår inte alls så bra men börjar bli lite bättre! Lillan e också förkyld och hostig. Inte kul alls!! Va på Vrångö i Lördags och firade Erik som fyllde 30. Det va jätte fint väder och vi hade jätte kul! Mamma va barnvakt, så Vilda sov över där. Medans vi slog klackarna i taket hehe!! Sen igår så åkte vi hem till mamma för att fira morsdag och för att hämta lillan. Efter det tog vi en tripp till pappa för att kolla vad han gjorde vilket inte va så mycket!! Brorsan hann vi också med på hemvägen. Dom låg på soffan och tittade på LA inc. Sen va det dags att åka hem. Väl hemma fick jag ett jätte fint halsband av Vilda på morsdag.  = ) Nu skall jag leka lite med Vilda. Ha det nu så bra kramar!

Detta halsband fick jag av Vilda på Morsdag!! = )


Jag och Vilda på våran lekplats!!

IDAG...

Fyller våran lilla ängel 1 år!! Tänk va tiden går fort! Tyckte inte det va längesen man tog hem ett litet knytte från BB. Men det va ett helt år sen! Så, Grattis våran lilla älskling på 1 Års-dagen önskar Mamma och Pappa!! = )


Vilda för ett år sen. Nyfödd


Vilda 1 år! Fast hon får vänta ett tag till innan hon får köra "moffas" MC!

NU...

skall jag se om denna sidan vill sammarbeta med mej, för det vill den juh inte igår!!

Vilda öppnar sitt första paket och ser jätte förvånad ut hihi :)


Så här glad blev jag för det paketet!!


Snälla kusin My hjälpet till att öppna : )


Sen får mamma hjälpa till när det blir många paket.


Dax för tårta som Morbror Mathias har bakat! Gott gott hihi :)


Jag kan blåsa ut ljuset själv puh!! : ) (My ser jätte trött ut hihi!)

Sen va det dax för lite bus med Kusin Marcus,mormor och Mikael : )
Nu tar jag dej Mackan  Vad finns i lådan tro??     Titt ut bakom fåtöljen!!
       

Alla tre födelsedagsbarnen!! Hipp Hipp Hurra Hurra Hurra Hurra!!


Detta fick Vilda i födelsedags Present av alla!!

Vi börjar med en Anne Geddes Docka av: Gammel Mormor Dagmar!


Sen en fin Klänning med byxor till också från Gammel Mormor! : )


Spann och spade+andra saker från MosterJessica & "Morbror"Molle


En Hundspann med stora Duploklossar i, också från Jessica & Molle :)


Träklossar att bygga med från Familjen M, M, M, M
(Mathias, Michaela, Marcus, och My) : )


Ett sött tallrikset från Morfar Ingemar! : )


Flytväst också från Morfar (Dax att få igång motorn på båten morfar)


En spann med former som skall passa i locket från Mormor Susanne
och Mikael! : )


En bok med skallra och med djur i från Mormor och Mikael!


En tavla i gips med Vildas fot och hand också från Mormor och Mikael!


Tack tack alla för dom jätte fina presenterna! Vilda leker för fullt med dom!

Sist men inte minst en liten film på när Vilda öppnar ett paket med My! Kramar på er alla!!! : )
Började...

dagen med att kolla en stund på Göteborgsvarvet. Kändes bra att stå bredvid och titta på alla andra som sprang. Springa är inte riktigt min grej! Vissa såg riktigt hurtiga ut, andra såg ut som dom skulle få en hjärtattack vilken minut som helst. Men jag ger dom en stor eloge för att dom ställer upp för det kommer jag aldrig göra om jag inte blir tvinga till det!
Sen efter det bar det av hem till min mamma för att fira födelsedagsbarnen! Syrran som fyllde 20 den 14 Maj, Vilda som fyller 1 den 21 Maj och brorsan som fyller 25 den 26 Maj. Grattis Grattis. Vi tyckte att det va lika bra att slå ihop alla kalas till ett enda för annars skulle det bli så jobbigt att åka runt till alla. Så vi hade ett stort kalas hemma hos morsan istället och det va jätte trevligt! God mat och god tårta! Vilda fick många fina presenter av alla som hon blev jätte glad för! Tack tack!! Vi va där en bra stund sen va det dax att åka hem och lägga lillan för hon va lite grinig i slutet! Så nu sover hon som en liten gris äntligen hihi! Lite bilder och två kortfilmer får jag juh ta att lägga in här. Nähe inte det. Inga bilder idag pga att sidan vill inte sammarbeta men en video kanske funkar!!

Vilda skall blåsa ut ljuset på tårtan : )


Bilderna kommer i morgon och en video till hoppas jag om sidan vill sammarbeta med mej!! Kramar på er alla nu!! : )

Kortfilm...

på när Vilda åker med Johan bak på cykeln i sin nya cykelstol. : )PS: Nya mått på Vilda är inskrivna nu om ni kollar under Vildas BVC besök kramar!!

Idag...

har hela våran lilla familj varit ute och cyklat. Vi va juh tvungna att testa cykelbarnstolen som Vilda fått av sin farmor och farfar i födelsedags present. Jaja, hon fyller juh inte år försen den 21 Maj men vi passade på att köpa den nu för att det är så fint väder : ) Tack tack farmor och farfar!!! Så vi tog en långtur i solen och Vilda tyckt det va jätte kul. Tur det hehe! Men hon blev lite trött sista biten så nu e det dax att lägga henne. Jag har långledigt denna veckan. Skönt med en mjukstart på jobbet. Ledig Fre, Lör, Sön. Hoppas att det blir fint väder nu bara!! : ) Nej nu skall jag sätta mej i soffan och dega en stund framför tv:n. Ha det bra kramar!!! : )

Måste juh provsitta stolen innan man börjar cykla hihi!!
Nu är vi ute och cyklar, hej va det går : )


Matpaus måste man juh ha : )Mmm korv med bröd är gott!!Johan håller upp Vilda i skyn med ett blommande träd i bakgrunden.Avslutar med ett mysigt kort på Vilda och hennes farfar : )

Har...

börjat jobba. Igår va första dagen efter en lång ledighet. Kändes helt ok. Det jobbigaste e juh att gå upp så tidigt på morgonen men annars kan jag inte klaga. Annars e allt bra med oss. Vi va i Småland över helgen. Passade på när Johan hade långledigt. Alltid kul att åka ner och hälsa på Smålänningarna tvärsöver landet hehe :) Lillan mår också fint. Har fått tre par nya skor idag. Det e juh snart dax att börja gå så då får man vara förberedd! Sen va vi och köpte en cykelbarnstol och en hjälm till henne. Skall bli kul att testa om hon tycker om att åka med på cykeln!! Men det tror jag skall gå bra! Hon gillar juh fart och fläkt våran lilla skrutta! Nu är det inte så långt kvar innan hon fyller ett år våran stora tjej! Jösses vad tog tiden vägen egentligen? Det kan man juh fråga sej hehe! Nej nu e det dax för sängen! Skall juh upp tidigt i morgon så jag skall bara läsa lite sen är det nanetime! Men några bilder skall jag nog hinna lägga in till er! Ha det bra kramar!! : )

Fin vårbild med Vilda! : )


Vilda gosar med kusin Marcus : )


Hela kusinskaran


Snart behöver jag inget stöd hihi


Sist men inte minst en bild på familjen!!

RSS 2.0