Igår...

va vi i Tanum för att hälsa på Jennie Karlsson, föredetta Ståhlberg. Det va fullt ös hela tiden pga att hon har två barn. Natalie och Jonathan. Vilda hade jätte kul hela dagen. Vi kom dit ungefär vid 12 och åkte väl hem vid 21-21:30. Men dagen gick så fort att man märkte inte att klockan va så mycket! Vi fick hoppat på en stor studsmatta som dom hade på gården, sen kollade vi in Natalies koja. Senare gick vi en sväng till Rasta för att äta lite. När vi va påväg hem så öppnade sej himlen och det började störtregna. Men det gick fort över. Men lite blöta blev vi iallafall. Efter maten va det lek inne som gällde. Man va helt slut efter ett tag. Men roligt va det. Sen va det dax att åka hem. Det tar juh iallafall en stund att åka från Tanum till GBG.

Hoppa lite studsmatta.


Det är inte så lätt att stå upp när mamma hoppar : )
 

Jennie, Jonathan och Vilda


Natalie, Johan och Vilda


Trixie får också vara med : )


Vilda på spaning.


Vilda efter en lång dag med mycket lek och bus! Tack Fam.Karlsson för en rolig dag!!


När vi kom hem såg vi ett brev som va angående plats hos Dagmamma. Vilda hade fått en plats och skulle ha börjat redan den 29:onde denna månaden, alltså nästa Fredag. Men det går juh inte. Johan är juh hemma till November. Så vi fick gå ner och prata med våran kontakt och hon skulle försöka att få så Vilda kan börja senare annars får vi söka om igen. Trodde juh inte att det skulle gå så fort. En vecka tog det efter vi hade lämnat in ansökan. Vi har hört att det skall vara så långa köer och att man skall börja söka i tid. Så vi trodde att det skulle ta minst 4 månader innan hon skulle få någon plats. Jaja, vi får hoppas på att det går bra nu och att hon kan ta emot henne senare!!

Sen passade vi på att gå på den öppna mottagningen på BVC för att väga och mäta lillan. Det va juh ett tag sen nu! Hon väger 10680g och är 80,5cm lång så det är stora damen nu. Jisses va hon växer. Ja hon kommer juh bli längre än sin mamma iallafall hehe.

Senare skall vi ner till Öppna förskolan som öppnar idag. Låta Vilda leka med barnen lite. Sen får vi se vad som händer. Det vet man aldrig hehe. Ha det nu så bra!! Kramar

Kommentarer
Postat av: Systeryster

Go vilda ser ut på bilden när hon e på spaning:D hehe.. goingen!

2008-08-21 @ 13:17:09
URL: http://lillanyberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0