Sov...

över hos mamma i helgen. Mikael va inte hemma så vi gjorde henne sällskap. Vi skulle juh ändå till My på kalas på Lördagen. Så vi kollade lite på Fotbollen och käkade Tacos...mmm gott!!

Vilda fick en klubba vid Kornhalls färja. Kladdigt blev det!! = D


Gurkan är nästan större än Vilda Hihi!!


I Söndags va vi i Slottskogen med Linnea, Jhon och Anita. Kan juh inte sitta inne för att det regnar litegranna. Där kollade vi in, Sälar, Pingviner, Fåglar + en massa andra djur på barnens Zoo. Det va riktigt trevligt måste jag säga. Sen så satte vi oss på ett Cafe för att ge barnen mat och vi fick fika lite. Jörgen fick också en liten påhälsning av oss en stund. Gick dit för att kolla in hans nya akvarium. Det va skit fräckt! Men han skulle ha gäster lite senare och barnen började bli griniga så vi va inte där så länge. Så det va bara att gå ner till spårvagnen för att åka hem. Men klockan började juh bli mycket ändå så det va dags att komma hem.

Hela gänget i en vacker allè. (Synd att Vilda låg ner bara)


Lite skrämmande va det att klappa den lilla killingen hihi!


Pelikaner = )                     Söt Pingvin = )         Exotiska fåglar = )
   

Kram på dej kompis. Vilda ger Linnea en kram.


Sen idag va vi på sommaravslutning på öppna förskolan. Det va fullt med folk. Mer än det brukar vara. Vilda fick glass, jag och Johan åt bakelse. Sen va det lottdragning. Där hade jag och Johan jätte tur. Vi köpte 9 lotter och fick 6 vinster på dom. Hehe = D Så det blev juh fler leksaker till Vilda. Sen va det lite lek. Vilda va överallt och ingenstans kändes det som ibland. Sen vid ett så försvann alla kändes det som, så då gick vi med efter en stund. Väl hemma så va det mat som gällde och sen eftermiddagslur för Vilda. När hon vaknat åkte vi till Backaplan och fick köpt en jätte fin vagn till Vilda. Brio Race heter den och är lite mindre än den vi har. Lättare för mej att lyfta in i bilen och att ha inne i stan. Blev jätte nöjd med den! Nu är det strax mat för min del. Kramar på er!!

Glass är gott!!! Mums



Detta fick jag och Johan. Mycket goda!!


Lite lek med alla barnen är kul!! = )


Bild på den nya vagnen kommer! ; )



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0