Dagen...

har väl inte bjudit på så mycket. Men vi åkte in till stan för att tömma Vildas spargris och satte in pengarna på hennes konto. Kollade lite i affärer runt omkring men hittade inget direkt kul. Käkade lite BurgerKing för vi kände oss lite hungriga. Sen är man juh alltid tvungen att fylla på kylskåpet lite då och då så det blev en tripp till Coop på Backaplan också. Jag och Vilda smet till Zoo för att titta lite på djur medan Johan började att handla lite, för Vilda började bli lite trött på att gå i affärer så då får man sysselsätta henne med nått kul istället och då blev zoo bäst. När vi senare kom in till Coop jag och Vilda tyckte hon att jage runt hela affären va en bra ide. Så det va juh bara att försöka hålla jämna steg hela tiden och titta så hon inte rev ner nått ömtåligt. Pustade ut när vi hade satt oss i bilen och hon satt fast i sin bilstol hihi. Försökte få tag på ett Wii Fit med men det va juh slutsålt i varenda affär på Backaplan. PÅ SIBA sa tjejen att dom hade varit slut länge och då tycker jag det e konstigt att dom inte beställer in nya. Ja ja, det e väl bara att vänta!




Får väl berätta lite om Smålandsresan också. Va juh där i ca: 2 veckor. När vi va där så va vi och badade i Myresjö badhus. Farmor va också med. Vilda tycker det är jätte kul att plaska runt. Men också att bada med mamma och pappa i det djupa vattnet. Hon är juh inte rädd för fem öre. Kan vara lite läskigt ibland om man inte e med och hon vill hoppa från kanten ner i det djupa vattnet. Så man får juh vara med hela tiden. Får lära henne att simma fort som bara den hi hi.
 
Bus i lilla bassängen!


Man ligger inte säkert någonstans. Rätt som det är får man en korg över sej haha!
  

Flyt torn e bra att ha på djupt vatten.


Mamma fick också plats i tornet.






Sen va vi och åkte skridskor på Östanå. Första gången va det jätte mysigt. Med solnedgång och lagom kallt. Men andra gången blåste det jätte mycket så man frös jätte mycket. Inte lika kul vill jag lova. Men Vilda hade kul när hon fick åka pulka bakom mamma och pappa på isen i rasande fart. 

Vilda tittar på solnedgången.


Titta pappa va fint : )


Här åker Vilda pulka bakom Johan.
 

Vackert med solnedgång.


Ett kort till.





Andra gången vi va och åkte skridskor.


Vilda skulle kasta bandybollen till Johan.


Johan stilar och vi tittar på.
 




Sen har vi naturligtvis firat jul och nyår. På julafton så va vi först hos Johans farmor och farfar på förmiddagen för att fira lite med dom. Det blev fika och trevligt sällskap. Johans faster och kusiner va juh också där. Vilda busade omkring som vanligt.
Sen på kvällen va vi hemma hos Johans föräldrar. Johans morbror med familj va med och Johans morfar. Vi hade en jätte fin tomte på kvällen med tomtemor med. Vilda fick en massa fina paket som hon tackar så jätte mycket för!

TACK ALLA SOM HAR GETT OSS OCH VILDA JULKLAPPAR I ÅR!!

Vi åt ett jätte fint julbord. Jätte gott! Men det e tur att det bara är jul en gång om året för annars så hade man gått upp för mycket i vikt. Hi hi!!

Våran egna lilla tomte nissa.


Tomtemor och Tomtefar.


Lite bus hinns alltid med.
  

Dags att öppna julklappar.


Fika e gott efter allt öppnande av julklappar!





Nyår firade vi hos Pelle och Gunnel. Här leker Vilda med en kattleksak.


Vilda och Ida i väntan på tolvslaget.


Mys med mamma e alltid gott.


Nyårs raketer small det överallt vill jag lova.



Nu så får det räcka för denna gången!
Ha det så gott nu!!
Kramar : )


Kommentarer
Postat av: Cat

hej vännen. Låter som att ni har haft det härligt över jul och nyår. och vilka fina bilder du har fått. gillade speciellt dom på badhuset. hehe klar att hon inte är rädd, hon e ju som mamma!

Kramar till hela lilla familjen

2009-01-09 @ 13:11:53
Postat av: Jessica

jasså du glömmer familjen nyberg julen;) kram

2009-01-12 @ 14:19:52
URL: http://lillanyberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0