Ett...

snabbt inlägg från regniga Småland. Tycker att det är jätte tråkigt att vädret har blivit så dåligt! Vart tog solen vägen, men det är väl så i Sverige att man bara får två veckor sol sen regnar man bort.
Idag har inte hänt så mycket. Vilda har haft ont i magen och spytt en gång. Men hon är också lös i magen och blöjor har gått åt. Hoppas hon är bättre i morgon.
Jag har varit i centrum och köpt mej ett par sandaler. Kan juh inte gå i Flipflop jämt. Får väl se när man kan änvända dom nu med tanke på att det är så blött ute. Men det är juh bara att hoppas på bättre väder.
Fick se att det va nån matutställning eller vad man skall kalla det, i Jönköping denna helgen. Skulle vara mat från många olika kulturer så blev lite intresserad, får väl se om jag kan lura med någon för jag åker juh inte dit själv med tanke på mitt lokalsinne. Då kommer jag hamna någon helt annanstans!

Nä nu skall jag sluta men ni får ha det toppen!
Kram!!

Kommentarer
Postat av: fez

MUSS supporterträff - vinn MUSS-resa!

MUSS arrangerar en supporterträff i Göteborg lördagen den 22 augusti (i samband med Premier League-matchen Wigan Athletic-Manchester United). Deltagare på träffen har chansen att vinna en MUSS-resa!



Tid och plats för träffen är sportbaren Il Proffessore, vid Gamla Ullevi klockan 15.00. Vi samlas utanför Maxi Hamburgerrestaurang vid Gamla Ullevi. Kostnad 50 kr (betalas på plats), då ingår 5 resultatlotter till matchen Wigan-United (som vi ser på teve) - vinnaren får ett MUSS resepaket (matchbiljett och tre nätters boende på vandrarhem ingår, uppgradering till hotell möjlig till självkostnadspris - flyg ingår inte) till valfri match under säsongen (gäller för de matcher MUSS arrangerar resor till, där det fortfarande finns platser lediga). Obs! att det är krav på medlemskap i MUSCSB för att delta på en MUSS-resa.



Medlemskap i MUSCSB kan lösas på plats! Vi kommer även att sälja snygga MUSS-souvenirer.



Efter matchen drar vi till Liseberg för att utse en MUSS-mästare i 5-kamp. MUSS-priser till vinnaren! (Om någon i MUSS styrelse vinner går priset till tvåan.) Sedan går de som vill vidare till Avenyn och tar en öl, eller två…



Kent, Johan, Berra, jag själv och troligtvis också Claes från MUSS styrelse kommer att närvara på träffen.



Anmälan senast den 18 augusti till Bertil ”Berra” Andersson på mail [email protected] eller telefon 031-823029. (Anmälan är inte obligatorisk men nödvändig för att vi ska kunna boka bord och få en hum om hur många som kommer, om du inte anmäler dig kan vi inte garantera att du får plats.)



Så ni kan boka barn vakt!!!! tror de kan blir kul och så har vi ju större chans att vinna!!

2009-07-16 @ 22:14:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0