Nu...

har man skickat iväg Johan för att lämna Vilda hos dagmamman. Känns skönt att slippa stressa idag på morgonen för att man har tusen saker att göra. Idag fick man hjälp.
Idag blir det nog stranden efter vi har hämtat lillan. Det är juh 29grader redan nu som termometern visar. Så det kommer juh bli varmare framåt dagen. Puh, det blir till att dricka mycket vatten.
Igår va vi också nere vid stranden. Vi åkte efter Johan hade kommit hem från skolan. Då tog vi vårat pick och pack och drog till Sillvik. Där låg vi i tre timmar och göttade oss. Vi badade så klart med. Vilda badade tills hon hackade tänderna. Men hon ville inte gå upp. Hon ville fortsätta att skvätta på mamma och pappa hehe. Men tillslut va vi tvungna att ta upp henne annars hade hon nog frusit ihjäl, hehe nä kanske inte frusit ihjäl men nästan. Sen blev det lek i sanden. Hon lekte en stund själv sen ville hon att Johan skulle gå med till gungorna. Så där höll dom till en stund. Började undra ett tag vart dom tog vägen.
Lite glass ätande blev det med. Jag och Johan åt varsin Tipptopp och Vilda fick en Piggelin. Men hon snodde till sej lite av Johans glass med. Tyckte väl att den också va god.
Nu skall jag gå och lägga mej för att läsa lite i min bok.

Ni får ha det så gott i solen.
Kram




Kommentarer
Postat av: Daniel

Haha vart hittar du dom galna bilderna??

Gött vid stranden ;)

2009-07-01 @ 12:48:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0