Helgen...

i Frillesås va riktigt bra. Vi solade badade och grillade. Johan fick dricka lite öl i solen så han njöt nog han med hehe.
Igår så låg vi nere i Vallersvik och göttade oss hela dagen. Vilda låg och sov under parasollet i 2 och ½ timme ungefär, men solen gör en juh lite slö. Men när hon vaknade va det full fart på henne. Hon och Joel spelade lite boll. Hon sprang runt och höll igång Joel så gott hon kunde.
Sen blev klockan 6 och det va dags att åka hem till Götet. 
Vi åkte förbi pizzerian så vi kunde få lite käk i oss. Sen kollade vi lite på tv:n, inte för att det va nått kul att se på. Så vi gick och la oss. Johan skulle upp till skolan och Vilda skulle till dagmamman.

Detta är bilder från i Lördags när vi va i Torstensvik.
Kan juh undra vem Vilda pratar med i mobilen?


Johan och Daniel göttar sej i solen. Daniel satte tejp på armen för att få tigerränder.


Daniel har fullt upp med Vilda, napp och mobilen. Allt på en gång hehe.


Han fixade det galant!


Johan solar i Vallersvik.


Idag har det inte hänt så mycket. Jag har tvättat en dundertvätt. Skönt att bli av med den högen. Men det är lite jobbigt att tvätta i detta vädret. Man vill juh helst ligga ute i solen och läsa eller lyssna på musik. Men tvätten måste juh tvättas så vi har rena kläder!! Jag passade på att rensa ut små kläder från Vildas klädersbyrå. Skönt att ha det gjort!

Nu skall jag göra nått med min Sessa.
Kramar.

Kommentarer
Postat av: Fez

Va gött ni verkar ha de!! här är det toppen sol och slappa dagar!! nea bussar som bara den på dagarna!! Idag har vi varit på sommar stället och badat och solat!! hoppas allt är toppen!

mvh svensson och andersson

2009-06-29 @ 21:40:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0