Idag...

har jag varit barnvakt till Linnea.
Jhon och Anita skulle jobba båda två så jag ställde upp som "dagmamma" hehe.
Så det har varit fullt ös här hemma med båda flickorna springandes runt benen på sej hela dagen. Men det gick ganska smidigt ändå.Först när Linnea kom på morgonen så lekte dom några timmar. Sen vid 11 så däckade dom båda två i soffan.



Efter 1 och ½ timmes sömn så va det dags att byta båda blöjorna. Alltid skönt att ha det gjort. Sen så va tjejerna lite hungriga så det blev till att laga lite Ravioli. Det tyckte dom va gott för tallrikarna blev helt tomma. Efter tvätt och påklädning så va det utgång till lekplatsen som gällde. Tyckte att man inte behöver sitta inne när det är så fint väder ute. Får njuta av solen när den tittar fram!!


Sen dök Jhon upp och stannade en stund. Barnen började tröttna på att vara ute så vi gick in och då märkte vi att Johan också hade kommit hem. Det blev lite tjöt och ungarna fick leka lite till. Fast dom båda började bli lite trötta så det va väl mest bråk i slutet. Som det kan bli när barn inte vill vara med längre ; ) Men innan dom började flyga i lyvern på varandra så fick dom dansat lite med Jhon.



Jag har hört att det skall bli fint väder hela helgen. Varmt och skönt med mycket sol.


Jag bara hoppas att det stämmer också för det är juh barnvagnsrullet på Söndag i Slottskogen. Hade varit kul om det va fint väder då!! Fast iofs så e det juh alltid skönt när solen skiner! Hade varit kul att få lite färg på kroppen för nu ser man juh ut som en blekfis hehe.

Kommentarer
Postat av: jessica

Haha... va duktig john e på att dansa, såg iof lite gay ut.. hheehe... men han dansa ju mer än barna iaf...hahahaha

2009-05-30 @ 09:32:37
URL: http://lillanyberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0